Jakob Sørensen

Jakob Sørensen

Blog om Jakob efter uheldet den 10. maj 2009

Gled ned fra 3 meter vippen i svømmehallen og ramte ned på fliserne og fik åben kranie brud.

Adressen til mig står til højre.

Se alle billeder på www.osibov.dk/js

Sommerferie på camping i Danmark

Uge 30 - 20-26 juli 09Posted by Lenette Pedersen Mon, August 10, 2009 15:35:07

Vi kom hjem fra Hammel tirsdag den 14. juli og de næste dage frem mod weekenden gik med at ordne ting herhjemme og få gjort campingvogn og bil klar til vores ferie, der startede lørdag den 18. juli.

Vi havde fået en plads i 14 dage på DCU Hesselhus, nær Engesvang og ikke så langt fra Silkeborg. Vejret måtte vi bare tage som det kom og så ellers hitte på noget hen ad vejen, så vi også kom til at se noget andet end bare fortelt og campingvogn. Der var en swimmingpool på pladsen og selvom vejret ikke var det bedste hele tiden, så blev den skam prøvet et par gange.

Det første vi besøgte var naturligvis Himmelbjerget. Det lå kun ca. ½ times kørsel fra pladsen. Ungerne havde aldrig været der før, så vi pakkede frokosten i køletasken og tog afsted i det dejligste solskin. Så det var varmt at traske ned til søen og kigge på tur-bådene og endnu varmere at traske op til toppen igen. Men det var en go' tur.

Vi var også en tur i Kattegatcentret i Grenå. Her så vi flere fodringer, både af hajerne, sælerne og også i den store saltvandstank, hvor dykkeren flere gange oplevede nærgående pighvarrer.

Ungerne fik lang tid til at gå ved bassinerne med klappefisk. Emilie var heldig et par gange, mens Jakobs arme var for korte til at nå ned til fiskene.

Det var ganske vist en lang køretur frem og tilbage, men det gik nu fint, selvom vi på vej tilbage til campingpladsen oplevede at trafikken nærmest stod stille omkring Århus, pga. voldsomme regnskyl.

En dag i den sidste uge kørte vi en tur til Randers Regnskov og fik dagen til at gå der. Der havde vi aldrig været før, så det var en oplevelse. Jakobs største oplevelse den dag var nok at røre en slange. Det snakker han stadig om. I Randers Regnskov kan man få lavet sin entré-billet om til et årskort, så det fik vi selvfølgelig gjort, og så håber vi at kunne få tid til at køre en tur derop endnu engang i år.

Og så var vi på en laaaaaaaaaanngg cykeltur rundt om Bølling Sø. Det tog os ca. 3 timer, men så havde vi også fået ca. 19 km i benene inden vi var hjemme igen. Undervejs rundt så vi fundstedet for Tollundmanden og ledte efter "skatte". For vi afprøvede nemlig også noget nyt: Geocaching - en sport hvor man vha. GPS-positioner skal finde frem til en "skat" andre har placeret. Den første post vi ledte efter kunne vi ikke finde, mens det gik noget nemmere med den næste.

Vi har haft en super ferie. Og er glade fordi vi i det hele taget fik muligheden for at afholde ferie, som vi jo i første omgang troede ikke kom på tale i år.

  • Comments(0)//jakob.osibov.dk/#post36