Jakob Sørensen

PauseSeptember 2009

Posted by Lenette Pedersen Sat, September 05, 2009 12:20:48

Og nu bliver der pause her på kanalen på ubestemt tid. Lige nu er der ikke overskud til at skrive så tit som vi gerne ville, derfor holder vi pause fra skriverierne.

Dermed ikke sagt at der ikke kommer til at ske mere her på et senere tidspunkt, men så burde alle tilmeldte jo få en mail med besked om, at der er nyheder her på siden.

Tak til alle der har læst med og tak for alle kommentarerne undervejs. Det varmer meget hos os alle at vide at det vi skriver bliver læst.

Hilsen os alle 4

Jakob, Emilie, Henrik og Lenette

Skolestart og fritidAugust 2009

Posted by Lenette Pedersen Sat, September 05, 2009 12:15:59

Den 10. august startede Jakob og Emilie igen i skolen. Emilie i 5. klasse og Jakob i 3. klasse med sine kammerater. Det var virkelig et mål for ham, så det var super at det hele blev sådan.

Blog image

Han blev nærmest modtaget som en helt da han kom ind i klassen og det var virkelig dejligt at se, hvor glade alle kammeraterne var for at se ham igen. For de flestes vedkommende havde de ikke set ham siden den 8.-10. maj.

Jakob går i skole 3 timer hver dag, med fokus lagt på timerne dansk, matematik og engelsk. Det skal langsomt trappes op til 4 timer i en periode for så at ende med at han går i skole på fuld tid sammen med klassen.

Lektierne bliver klaret når han har hvilet lidt lige efter hjemkomsten. Lige nu kan vi godt mærke at han har behov for at få hvilet lidt, men så går han også til lektierne med krum hals. Lektiemængden er måske lidt forøget i forhold til tidligere, da han ikke når så meget i skolen fordi han gør sig meget umage med at skrive pænt og stave og regne rigtigt.

Fra skolens side har vi mødt stor velvilje og hjælp. I klassen er der i forvejen tilknyttet en pædagog der nu også støtter Jakob, hvor der er behov. Og det fungerer utroligt godt, som vi ser det.

Ca. 14 dage efter skolestart var vi til et afsluttende møde i Hammel, hvor Hammel havde inviteret det netværk der skal være omkring Jakob (og os) til orientering om skadens omfang, om forløbet i Hammel og hvad de ser som muligheder og fokusområder fremadrettet. Et utroligt godt møde, hvor alle de fremmødte fik alle relevante informationer fra dem der har genoptrænet ham. Der var mødt både skoleleder, klasselærer, SFO leder, socialrådgiver, PPR psykologen og overlægen fra børneambulatoriet fra Sønderborg Sygehus. Lægerne fra vores lægehus var også inviteret, men kom i kke. Skolelederen er nu tovholder for netværket og sørger for at indkalde til møder når det er nødvendigt.

Det er godt for os at vide at alle har fået de samme informationer og vide at der nu er nogen vi kan henvende os til, hvis behovet skulle opstå.

Og så er fritidsinteresserne også kommet igang igen. Jakob har været til fodboldtræning flere gange, og her er de også superglade for at se ham igen og rigtig søde til at tage hensyn til de ting han ikke må, som f.ex. at nikke til bolden og lave dybe tacklinger. Han fortsætter udendørs sæsonen ud, men vi springer indendørs sæsonen over, da indendørs fodbold er lidt hårdere.

Så vi har foreslået at erstatte fodbolden med badminton denne vinter, da han var superglad for at bruge badminton som genoptræning i Hammel. Han har været afsted de første par gange, så vi prøver og ser hvad det bliver til.

Svømning er også startet i tirsdags. Det var første gang ved svømmehallen for både Jakob og jeg. Og det var meget mærkeligt......... for mig. Jakob lod sig ikke mærke med noget.

Men mig selv...... Det var underligt det hele: Foran hovedindgangen hvor ambulancen holdt og vi bare ventede... på at de kørte afsted med ham - forhallen hvor de behandlede og han "gled" ind i bevidstløsheden, øret der blødte - og så selv hallen... Flashback for alle pengene - de indre billeder fra den 10. maj fløj mig i møde da jeg gik forbi gulvet ved vippen, hvor han lå da jeg kom hen i hallen den dag. Det krævede nogle dybe indåndinger og et mentalt tag i nakken at komme forbi lige der, for at komme over og tale med trænerne og give dem besked på hvad han må og ikke må. Det var en positiv overraskelse at de godt vidste at det var ham der var faldet og ned og de var helt indstillet på det at have ham på holdet.

Det var en go' træningstime, blot var Jakob utilfreds med at han ikke måtte få lov til at springe fra vipperne som de andre, men det skal altså vente lidt endnu, da han ikke må udsættes for det tryk det uundgåeligt giver når man kommer langt ned under vandet.

Sommerferie på camping i DanmarkUge 30 - 20-26 juli 09

Posted by Lenette Pedersen Mon, August 10, 2009 15:35:07

Vi kom hjem fra Hammel tirsdag den 14. juli og de næste dage frem mod weekenden gik med at ordne ting herhjemme og få gjort campingvogn og bil klar til vores ferie, der startede lørdag den 18. juli.

Vi havde fået en plads i 14 dage på DCU Hesselhus, nær Engesvang og ikke så langt fra Silkeborg. Vejret måtte vi bare tage som det kom og så ellers hitte på noget hen ad vejen, så vi også kom til at se noget andet end bare fortelt og campingvogn. Der var en swimmingpool på pladsen og selvom vejret ikke var det bedste hele tiden, så blev den skam prøvet et par gange.

Blog image

Blog image

Det første vi besøgte var naturligvis Himmelbjerget. Det lå kun ca. ½ times kørsel fra pladsen. Ungerne havde aldrig været der før, så vi pakkede frokosten i køletasken og tog afsted i det dejligste solskin. Så det var varmt at traske ned til søen og kigge på tur-bådene og endnu varmere at traske op til toppen igen. Men det var en go' tur.

Blog image

Blog image

Vi var også en tur i Kattegatcentret i Grenå. Her så vi flere fodringer, både af hajerne, sælerne og også i den store saltvandstank, hvor dykkeren flere gange oplevede nærgående pighvarrer.

Ungerne fik lang tid til at gå ved bassinerne med klappefisk. Emilie var heldig et par gange, mens Jakobs arme var for korte til at nå ned til fiskene.

Det var ganske vist en lang køretur frem og tilbage, men det gik nu fint, selvom vi på vej tilbage til campingpladsen oplevede at trafikken nærmest stod stille omkring Århus, pga. voldsomme regnskyl.

En dag i den sidste uge kørte vi en tur til Randers Regnskov og fik dagen til at gå der. Der havde vi aldrig været før, så det var en oplevelse. Jakobs største oplevelse den dag var nok at røre en slange. Det snakker han stadig om. I Randers Regnskov kan man få lavet sin entré-billet om til et årskort, så det fik vi selvfølgelig gjort, og så håber vi at kunne få tid til at køre en tur derop endnu engang i år.

Og så var vi på en laaaaaaaaaanngg cykeltur rundt om Bølling Sø. Det tog os ca. 3 timer, men så havde vi også fået ca. 19 km i benene inden vi var hjemme igen. Undervejs rundt så vi fundstedet for Tollundmanden og ledte efter "skatte". For vi afprøvede nemlig også noget nyt: Geocaching - en sport hvor man vha. GPS-positioner skal finde frem til en "skat" andre har placeret. Den første post vi ledte efter kunne vi ikke finde, mens det gik noget nemmere med den næste.

Vi har haft en super ferie. Og er glade fordi vi i det hele taget fik muligheden for at afholde ferie, som vi jo i første omgang troede ikke kom på tale i år.

14. juli - Sidste dag i HammelUge 29 - 13-19 juli 09

Posted by Lenette Pedersen Fri, July 31, 2009 01:42:25

NB: Opdateret 8. august........ nu incl. billeder

Så oprandt den sidste dag i Hammel. En dag vi virkelig havde set frem til !!! Og så kom den endda meget hurtigere end ventet - næsten ikke til at fatte.

Morgenen lignede temmelig meget mandag morgen for efter morgenvækning gik vi i villaen for at få morgenmad med Henrik og Emilie.

Kl. 9 stod Emilie og Jakob klar til at lave fælles aktivitet. Igen med sygeplejesken, som de fik lokket til et spil billard. Og så var de beskæftiget den næste times tid. Og det var jo meget godt, for Henrik og jeg skulle ha' et afsluttende (udskrivnings-) møde med den fra teamet der ikke havde ferie, nemlig Lene V. Vi fik vendt mange ting og hun fik også spørgsmål med, som vi gerne ville have svar på. Hele forløbet med Jakob blev gennemgået og vi kunne stille spørgsmål ligeså tosset som vi ville/kunne. Lene ville kigge på det og vi skulle så lige stikke hovederne sammen efter forældrekaffen.

Vores lille møde trak en smule ud, så da vi kom tilbage, var Jakob næsten færdig med sit halvtimes hvil og klar til næste opgave. Det skulle ha' været skoleopgaver med Eva M., men hun ville ikke bruge den sidste dag på sådan noget kedeligt noget, så istedet blev der spillet Jeopardy i dagligstuen (og igen fik Emilie lov at være med). Den halve time de var væk, gik Henrik og jeg igang med at få tømt stuen helt fore vores ting. Alt blev pillet ned fra vægge og skabe og hylder blev tømt.

Så da ungerne kom tilbage fra deres time med fys'en, hvor de havde spillet hockey og lavet Kims-leg med indbygget aktivitet med Charlotte var alt helt tomt og det meste båret over i bilen og villaen.

Fra kl. 12-13 spiste vi igen frokost i villaen, og mens Henrik sørgede for at Jakob hvilede sig i villaen gik Emilie og jeg i dagligstuen og begyndte at dække bord og rette an med de ting, der skullle serveres ved farvelkaffen kl. 14. Vi nåede det hele i fin stil, så alt var klart da gæsterne begyndte at dumpe ind.

Jakob havde bestilt pølsehorn, chokoladekage og chips med dip. Mor havde så tilføjet gulerodsstave og agurkestave, så der også var et sundt indslag. Det var heldigvis populært og kagen blev behørigt beundret. Den havde Emilie og Jakob endda selv bagt og jeg havde pyntet den efter ønske fra Jakob.

Blog image

Farvel-kaffen var godt besøgt og rigtig mange kiggede ind. Fordelen ved at afholde det kl. 14 var at både den afgående dagvagt og eftermiddagsvagten havde mulighed for at kigge forbi. Og naturligvis var der også besøg af de andre patienter og deres forældre.

Gaver var der også. Både fra teamet, talepædagogen og de andre patienter og pårørende. Jakob blev meget glad for gaverne. Det var rigtig hyggeligt og vi var færdige ca. kl. 15.30. Derefter havde vi endnu et lille møde med Lene V. og kunne så gå tilbage til køkkenet og rydde op. Vi fik også snakket lidt med lægen Lisbeth og fik svar på et par af pludseligt opståede spørgsmål. Godt hun lige havde tid til at kigge forbi. Osse fordi vi fik Ritalin med hjem til ca. 14 dage, så Jakob kunne få Ritalin mens vi var på ferie og få mere ud af de ting vi lavede og så.

Kl. ca. 17 var bilen pakket færdig, vi havde afl. nøgler og fået sagt farvel rundt omkring og så kunne det gå hjemad. Og hvor var det dejligt at vide at det nu gik hjem for at blive hjemme.

På vejen hjem blev der hentet pizzaer, som vi smovsede os i. Bagefter blev bilen tømt og så var den dag lissom ved at være slut.

13. juliUge 29 - 13-19 juli 09

Posted by Lenette Pedersen Mon, July 20, 2009 01:05:05

På grund af den sene sengetid, var det en meget træt Jakob der skulle vækkes mandag morgen. Han var næsten ikke til at få liv i, men sygeplejersken kom jo lidt over 8, så det skulle han bare. Og så skulle de allersidste blodprøver tages til tjek af levertal m.m.. Han er ved at være helt god til det med at skulle ha’ taget blodprøver. Ikke et kny kommer der når han bliver stukket. Og det endda kun efter et enkelt sprøjt med bedøvelsesmiddel.

Vi nåede lige at komme over i villaen til aftalt tid kl. 8.30, hvor vi skulle spise morgenmad med far og Emilie. Appetitten var ikke stor, men alligevel gled der en krydder ned. Kl. 9 var vi tilbage på stuen og Jakobs første opgave denne dag var at skrive sit eget dagsprogram på tavlen.

Blog image

Derefter gik han med Ellen af sted til dagens første aktivitet, hvor han havde lokket hende ned i multisalen og spille badminton – Ellen ville nemlig ikke spille billard. Emilie og jeg gik ned for at kigge, da han havde været i gang i ca. ½ time og så fik vi lov til at være med. Lige noget der passede Emilie.

Fra kl. 10 skulle der laves pizza dej og laves egne pizzaer, så Jakob hjalp Kristine med at lave dej til alle de andre og så kom der ellers gang i pizzabixen, hvor alle sad og lavede deres egne pizzaer. Jakob fik lavet en flot én, og kunne også ha’ lavet Cecilies, men jeg synes det var vigtigere at han fik hvilet inden besøget hos Helle, så jeg takkede nej tak.

Blog image

Han nåede lige et lille hvil inden han skulle op til Helle (neuropsykologen), hvor han skulle lave de sidste tests i forbindelse med Ritalinens virkning. De gik som forventet og Helle var enig i at han vil have gavn af Ritalin. Heldigvis da.

Fra 12 til 14 skulle vi ha’ frokost og klaret et middagshvil. Frokosten blev klaret i villaen og Jakob fik sørme osse hvilet derovre. Han og Emilie hyggede sig på værelset med lidt TV, så han fik faktisk hvilet lidt.

Kl. 14 stod vi igen klar på stuen hvor Lerke kom og målte pulsen inden hun tog både Emilie og Jakob med ned ad gangen, hvor de skulle bygge og lege med en forhindringsbane på gangen, sammen med alle de andre børn. Det havde vist været en succes, men nok mest for Emilie.

Dagens sidste planlagte aktivitet var at lave opgaver med Eva M. De gik ned i dagligstuen for at lave spillet med at stable klodser og for lave mosaik, igen for at teste Ritalinens effekt.

Da dagens strabadser var overstået gik vi igen over i villaen og Jakob og jeg tog cyklerne hen i Netto for at handle ind til tirsdagens Farvel-kaffe. Han var svær at overtale, men da han hørte at alternativet var at jeg ville bestemme det hele og især hvilke chips der skulle serveres, så kunne han lokkes med alligevel.

Tilbage i villaen fik vi bikset noget aftensmad sammen og hyggede os i udestuen. Kl. var næsten 19 før vi var færdige, men da både Emilie og Jakob gerne ville se, hvad aftenaktiviteten var, slog vil til da Henrik tilbød at klare opvasken, så vi kunne gå over på afd..

Der var stablet bowling/kegling på benene – igen på den lange gang – og begge unger hoppede ind og var med til den igangværende runde og var også klar til endnu et spil bagefter. Det var godt vi gik derover, for Jakob vandt suverænt den sidste hele runde, hvor han var med til at spille.

Blog image

Efter lidt familiehygge med TV på værelset i villaen indtil kl. 21, blev der sagt go’nat og Jakob og jeg gik i villaen og fik ham puttet, så han kunne være klar til den sidste dag i Hammel.

Weekenden den 11. og 12. Juli 2009Uge 28 - 06-12 juli 09

Posted by Lenette Pedersen Mon, July 20, 2009 00:50:41

Sidste hjemmeweekend var ret begivenhedsløs. Vi var et smut på biblioteket lørdag formiddag, efter vi havde handlet, og der blev fundet PS2 spil og ledt efter spil til Wii, men sidstnævnte fandt vi ikke noget af. Det skal vi vist ind og søge efter på nettet og reservere.

Efter frokost og hvil fik vi lavet et par puslespil. Både et kendt og et ukendt.

Søndagens begivenhed var at han skulle lege med bedste ven Daniel. Vi havde aftalt at de skulle være sammen et par timer, så han blev afleveret lidt over 10 og hentet igen lidt over 12. Det var hvad vi vurderede at han kunne klare uden at blive for træt. Men det var heldigvis gået rigtig godt og han kunne måske sagtens ha’ klaret mere……

Om eftermiddagen legede vi Kims Leg og det går ud på at gemme stadig flere ting under et klæde. Kig på dem et øjeblik og husk så hvad der ligger under klædet. Når man ikke helt kan huske hvad det er, så kan man evt. føle på tingene udenpå klædet og se om man så kan huske det. Da Jakob nåede op på 5 ting, så kunne han ikke huske tingene mere, men var nødt til at have hjælp. Kims Leg er go’ hukommelsestræning, hvor puslespil træner overblik og detalje.

Efter aftensmaden fik vi pakket bilen, sat tagbagagebæreren på og begav os alle 4 ud i styrtregnen af sted til Hammel, så vi alle kunne være med til de sidste par dage og især til Farvel Kaffen tirsdag. Vi var der først efter kl. 21, så da vi havde fået installeret Emilie og far i villaen, gik vi over på stuen. Da Anja lige havde hilst på, var det også tid til at sige farvel til hende, for hun kom ikke på arbejde mere, mens vi var der. Det blev sen sengetid igen, men heldigvis for sidste gang.

10. juliUge 28 - 06-12 juli 09

Posted by Lenette Pedersen Tue, July 14, 2009 04:03:46

Sidste dag i den sidste hele uge i Hammel. Fra mandag kan vi se en ende på det.

Det bliver kun et kort indlæg.Dagene ligner hinanden rigtig meget........

Efter det obligatoriske morgenritual, blev Jakob hentet af Charlotte, der er fys. De skulle ud på eventyr og ballade og da han kom hjem, havde han været ude og køre på løbehjul. Vistnok på vejene lige her rundt om Neurocentret.

Så var der indlagt et lille hvil, så han var klar til at bruge den indvendige side af hovedet på at lave skoleopgaver. Eva M. (pædagogen) kom og hentede ham ca. 10.15 og da hun afl. ham igen ca. kl. 11, havde han både fået lavet matematik i MatemaTikTak og skrevet dagbog.

Derefter gik det i en time ned i træværkstedet med Lene V, for at lave hemmeligheden færdig, så vi kunne få den med hjem.

Frokosten blev lidt afkortet, for talepædagogen havde fundet ud af, at hun også lige havde behov for ham i ca. 45 min..Der lavede han de samme tests han havde lavet før på ugen, både med og uden Ritalin, for at se om der var et mønster i den måde han besvarede tests på.

Dagens sidste aktivitet inden det kunne gå hjemad, var en måling af blodtryk (nå ja, det var den næstsidste) og så gik ham m. Lerke hen for at lave sin hemmelighed HELT færdig, så den kunne pakkes ud fredag aften.

Så snart Jakob var færdig gjorde vi os klar til at køre hjem. Bilen var næsten pakket færdig med vores habengut der skulle med hjem. Imens vi gik og pakkede det sidste og slæbte over til villaens parkeringsplads, kom Troels, (chefen her på afd.) og fortalte at de var blevet enige om at Jakob skulle starte med Ritalin. Gode nyheder. Han mente faktisk at Jakob burde starte med det samme og ikke først vente på skolestart efter sommerferien.

Så brugte vi nogen timer på at komme hjem, og undgik naturligvis ikke trafikken v. sammenfletning og Vejle, der jo altid er træls fredag i myldretiden.

Far havde maden klar da vi kom hjem. Super.

Og gaven fra Jakob blev åbnet fredag aften. Han forærede os en hjemmelavet fuglekasse. (se billlede her på et senere tidspunkt.

9. juliUge 28 - 06-12 juli 09

Posted by Lenette Pedersen Thu, July 09, 2009 22:37:39

Sidste dag på Ritalin i denne omgang. Derfor en masse ting der skulle testes i dag. Ting der enten er testet sidste uge eller i mandags, hvor han ikke fik Ritalin. Eller også skal det testes i morgen. Det synger jo snart på sidste vers heroppe, så det virker lidt som om der bliver travlt med en masse ting omkring, hvad der skal testes, prøves, forsøges mv. Og oveni hatten er der pludselig også møder og små samtaler der lige skal afholdes. En score skal kontrolleres, lægen informerer om det sidste, osv., osv., osv..

Heldigvis var Jakob klar til dagens strabadser, for hans gode sovehjerte havde vundet og han blev vækket ca. 7.45, så han var frisk og klar til dagens første blodtryksmåling. Den blev lavet allerede 7.50 og dermed kunne han få Ritalin-pillen allerede 8.20. Og knægten der normalt ikke kan sluge piller har fået det lært, og sluger den lille pille uden problemer. Derfor var han også klar kl. 9 efter sin sædvanlige morgenmad.

Dagens første aktivitet var med en fys. Og der var helt frit valg på alle hylder, så det blev til et slag billard med Irma. Og hun påstod at det var Jakob der vandt, da de kom tilbage igen.

Næste punkt var ergoen Lene V. der nu skulle testes Ritalinens virkning på hans evne til at samle det samme puslespil som forleden. Klar forbedring at spore. Meget systematisk, skulle ikke have hjælp og det tog kun 28 min.. Forleden tog det 40 min. og han skulle hjælpes.

Mens Jakob var med Lene, blev jeg kapret af lægen og fik svar på nogle af vores spørgsmål og bl.a. også lidt information om hvad vi kan/skal forvente os fremadrettet. Hvad må han/må han ikke (endnu)? Hvad skal vi være opmærksomme på om 2 år, 5 år, 10 år og når han bliver voksen? Bl.a. fik jeg at vide at han pga. hjerneskaden var lettere disponeret til at få epilepsi, hvilket jeg ikke vidste. Fik også at vide at man kan reagere anderledes på alkohol med en hjerneskade, så når den tid kommer, hvor det kommer ind i billedet, så skal vi også være opmærksomme.

Men hovedbudskabet var at de ikke slipper os uden der er spundet et netværk omkring os, som vi kan trække på. Det er det som mødet den 21. august skal opbygge. Men vi fandt også ud af, at man havde glemt at indkalde lægen fra Sønderborg Sygehus, der skal være vores kontaktlæge. Så det blev de bedt om at gøre. Og jeg fik bedt om en kopi af journalen, og den kom allerede i eftermiddags.

Da jeg kom tilbage fra samtalen med lægen, stod næste aktør nærmest på spring og det var et besøg hos neuropsykologen Helle, der også lige skulle lave 4 små tests, der så skal gentages i morgen, hvor han ikke har Ritalin i kroppen mere. Spændende at se, hvad de siger.

Vi gik derfra lige ned til frokosten, hvor han igen var småtspisende. Og fordi vi var tidligt færdige med frokosten kunne han nå at hvile det fornødne inden en af de obligatoriske blodtryksmålinger. Blodtrykket som sådan er der ikke noget i vejen med, mens hans puls stiger til lidt over det der er normalt for en knægt i hans alder. Det tilskriver jeg nogle af stofferne i Ritalin, men godt at de holder øje med det. Det er jo ligesom pointen med at gøre det under kontrollerede forhold.

Som rosinen i pølseenden for i dag, skulle han ha’ lavet skoleopgaver med pædagogen Eva M., men det var en anden Eva (nemlig talepædagogen) der kom og hentede ham i stedet kl. 14. Hvad de lavede ved jeg ikke, men Jakob sagde det var gået fint. Så det vælger jeg at tro på.

Resten af eftermiddagen var fri og jeg havde håbet at jeg kunne lokke Jakob med ud og cykle en lille tur, men det gad han da godt nok ikke. I stedet legede han lidt og læste i sin rekordbog. Kristine kom også forbi, men hun blev ikke så længe, for han var vist lidt kedelig og ville kun læse op af sin bog.

Til sidst fik jeg ham dog lokket med ned i byen på gåben, hvor vi var et smut forbi garnbutikken og købe en gave. Så lidt frisk luft fik vi da i dag. Vi nåede retur til aftensmaden og selvom han (igen) ikke var sulten, så spiste han alligevel lidt. Inden aftenaktiviteten, der i dag startede kl. 18.30, kunne vi lige nå at få styr på om det lånte PS2 udstyr virkede, og det gjorde det selvfølgelig ikke, men det lovede Therese så at følge op på efter aftenaktiviteten.

Dagens aktivitet var ”Gratis Legeland” ude på den lange gang, for både børn og voksne, for de gående og kørestolsbrugerne også. Det bestod i flere forskellige forhindringsbaner, og knapt var noget afprøvet, før en anderledes forhindringsbane skød i vejret. Jakob synes vist ikke det var så sjovt. Tror ikke der var udfordring nok i det.

Heldigvis holdt Therese ord og fandt det manglende kabel, så han fik faktisk afprøvet PS2’en. At han så synes det spil der var her var kedeligt, det er der ligesom ikke så meget at gøre ved. Alle de andre uger har vi haft vores egne spil med, hvor de ikke er blevet brugt, og så nu hvor de skulle bruges, ja, så ligger de derhjemme.

Blog image

Heldigvis var han nem at få i seng bagefter, men at få ham til at sove er en ganske anden sag. Han har nu ligget og vendt og drejet sig i langt over en time og vil bare ikke overgive sig. Og kl. er altså ca. 22:35 i skrivende stund.

Blog image

Og nå ja, så har han også sagt farvel til den første ansatte i dag. Therese har ferie i næste uge, og kommer ikke mere mens vi er her. Det synes han vist var lidt mærkeligt.