Jakob Sørensen

Jakob Sørensen

Blog om Jakob efter uheldet den 10. maj 2009

Gled ned fra 3 meter vippen i svømmehallen og ramte ned på fliserne og fik åben kranie brud.

Adressen til mig står til højre.

Se alle billeder på www.osibov.dk/js

16. juni

Uge 25 - 15-21 juni 09Posted by Lenette Pedersen Tue, June 16, 2009 22:51:47

Tirsdag har osse været en god dag. Igen. Heldigvis.

I formiddags har Jakob fået lavet en vurdering af nuværende niveau ift. opfattelse og hurtighed og hukommelse. Mit indtryk var bestemt at det gik rigtig godt. Og Jakob var tilfreds.

Efter en kort pause skulle han igang med at lave lidt dansk og matematik, men nåede kun kort ind i danskopgaven, så blev han afbrudt af stuegang, hvor lægen lige var forbi og sige hej og høre hvordan det går. Hun har sidst set ham for ca. 1 uge siden og var meget tilfreds med udviklingen og synes det går hurtigt fremad.

Efter frokost og hviletid var det tid til dagens absolutte højdepunkt. Nemlig besøg af Morten og Svenja, Jakobs klasselærere fra Bov Skole. Det blev aftalt i går og flaskede sig allerede i dag. Det var så hyggeligt og rigtig dejligt at få hilsner og tegninger hjemme fra klassen.

Og til 2.a. på Bov Skole: 1000 TAK fordi i er så søde og har sendt alle de mange tegninger og flotte Picasso'er til mig. Dem er jeg rigtig rigtig glad for og vil komme til at kigge på MANGE gange. Og så skal jeg osse nok passe godt på Gurli..... For hun er nemlig kommet herop til mig. Bare hun nu ikke laver for meget ballade mens vi er her....smiley

Efter besøget var der planlagt TV-kiggeri og det var noget der passede den unge herre. Der blev både set Store OG Lille Nørd inden spisetid.

Da vi havde spist gik vi et smut forbi træningsrummet, hvor Gurli ikke var til at styre, så vi gik hurtigt igen.

Og var faktisk med til fællesaktiviteten i dagligstuen, hvor vi spillede børneudgaven af Trivial Persuit i ca. 1 time. Det er første gang vi prøvede det. Altså at være med til fællesaktiviteten, for det har Jakob ikke haft lyst til før.

Inden vi gik til træning fik vi osse ringet til Olde Kolding. Hun blev bare glad for at snakke med Jakob, at vi næsten kunne høre hende græde i telefonen. Og mor her sad osse med en klump i halsen, fordi vi kunne høre HVOR glad Olde blev. Jakob måtte osse lige knibe et par tårer, så berørt blev han bagefter.

I morgen håber vi på at kunne komme med i bassin igen. Det har én af Fys'erne næsten lovet på forhånd og så kommer mormor og morfar på besøg i morgen eftermiddag.

kh

Lenette

  • Comments(3)//jakob.osibov.dk/#post10