Jakob Sørensen

Jakob Sørensen

Blog om Jakob efter uheldet den 10. maj 2009

Gled ned fra 3 meter vippen i svømmehallen og ramte ned på fliserne og fik åben kranie brud.

Adressen til mig står til højre.

Se alle billeder på www.osibov.dk/js

19. juni

Uge 25 - 15-21 juni 09Posted by Lenette Pedersen Fri, June 19, 2009 23:26:46

En stille fredag er snart slut. Der har ikke været så meget personale i dag, men allligevel har Jakob fået trænet både hoved og krop.

Vi sov længe i dag. Den var næsten 8.30 før vi fik øjne begge 2. Men vi var også vågne i nat, fordi Jakob får nogle "anfald" med kløe på kroppen. Så da de sædvanlige "tricks" som creme og massageolie ikke virkede, måtte vi bide i det sure æble og ringe efter nattevagten, der kom og sprøjtede noget lindrende på. Så kunne vi sove igen.

Formiddagen gik med at lave kryds-og-tværs og lave stregtegninger, i ved de dersens tegninger hvor man skal trække streger mellem en masse tal og så se hvad de kommer til at ligne.

Efter en kort pause gik det videre til centrets multisal, hvor der blev gået balancegang på gulvet, spillet fodbold og også løbet om kap på omvendte lapper af gulvtæppe. Jakob og fys'en kæmpede om en kamp mod mig, og det endte med at taberen (fys'en) skulle løbe om kap med mig. Jakob heppede nok så trofast på sin mor og stod klar til at lave HI5 da jeg i min iver for at vinde væltede, ramte ved siden af Jakobs hænder og slog knæet. Dengang gjorde det ikke ondt - MEN DET GØR DET NU !!!!!!

Men da vi kom tilbage på værelset og skulle hvile inden maden synes hun nu alligevel at det var flot klaret af Jakob med alle de fodboldtricks han kunne, så han blev udnævnt til Ronaldo for én dagsmiley

Efter frokosten var det hviletid igen, men det accepteres også meget nemmere nu, hvor der ikke længere er sovetvang.

Da han skulle op fra hvilet og være klar til næste del, så havde han pludselig voldsom hovedpine i tindingen og ondt i skulderen, så der blev ringet efter en sygeplejeske. De kom så og målte temperatur, blodtryk og tjekkede åndedrættet men det var heldigvis altsammen helt normalt. Og han ville ikke ha noget for hovedpinen, så måske det ikke var så slemt alligevel, og han gik da også med eftermiddagens fys, da de skulle ud og bygge forhindringsbane. Jeg skulle følge efter, men der hvor de skulle ha været, var der optaget af nogle andre og så kunne jeg ikke finde dem..... så jeg gik tilbage til værelset og ventede.......

Derefter havde vi resten af dagen fri, så efter et halv times hvil på sengen gik vi en tur ned i byen. Vi vil prøve om det kan skyldes vaskepulveret at Jakob oplever denne kløe, så vi måtte afsted til Fakta, hvor vi normalt køber vaskepulver og købe det sædvanlige vaskemiddel. Så i morgen formiddag, bliver alt hans tøj vasket igen, så det kan blive som det plejer og så må vi se om den forbaskede kløe holder op. Og hvis ikke, så har vi prøvet det af..... og så ligger bolden lissom ikke hos os, men det må være noget andet der er skyld i kløen.

Vi nåede lige tilbage til spisetid og da menuen i dag stod på fiskefrikadeller, så havde vi købt en pizza i brugsen i går og den skulle jo lige laves. Vi nåede lige at spise inden Disney sjov og hyggede så med slik mens vi så det. Bagefter spillede vi Klods Major et par gange, så noget Zoo DVD m. Sebastian og så var det sengetid.

Hov, vi har da forresten også besøgt stedets "Net Café" fordi vi havde noget vi ville ha printet ud. Og i dag virkede internettet......

..... og printeren

Og i morgen kommer Emilie og far. Vi glæder os til at se dem igen. Og så bliver far heroppe og mor kører hjem og er sammen med Emilie...... men heldigvis først på søndag.

kh

Lenette

  • Comments(0)//jakob.osibov.dk/#post13