Jakob Sørensen

Jakob Sørensen

Blog om Jakob efter uheldet den 10. maj 2009

Gled ned fra 3 meter vippen i svømmehallen og ramte ned på fliserne og fik åben kranie brud.

Adressen til mig står til højre.

Se alle billeder på www.osibov.dk/js

20. og 21. juni

Uge 25 - 15-21 juni 09Posted by Lenette Pedersen Sun, June 21, 2009 23:52:42

Så er vi hjemme efter en god weekend i Hammel.

Hjemme, fordi nu er Henrik hos Jakob i Hammel og vil være det de næste 14 dage. Det er noget Jakob har set frem til. Og han havde både Waweboard og cykel med, så de skal rigtig ha' det sjovt (og waweboardet blev afprøvet med det samme og han ku' godt huske at stå på det)

Det er ikke fordi der er sket så meget i weekenden. Lørdag ankom Henrik og Emilie ved 10-tiden og kort efter gik vi en tur ned i "downtown" Hammel og fik gjort et par småindkøb og kigget os omkring.

Efter frokost skulle Jakob hvile sig og kort efter hvilet havde han en aftale med ergo'en om at de skulle lave hemmeligheder sammen til aftenens dessert. Og det gjorde de så.

Lørdag aften havde vi en familieaften hvor vi alle 4 sov i villaen overfor hospitalet, hvor vi i forvejen har fået stillet et værelse til rådighed. Og til aftensmad havde Jakob bestilt stegt flæsk og persillesovs. Og det fik vi så og til dessert stod den på Jakobs hjemmelavede kærnemælkskoldskål m. hjemmelavet havregrynsdrys til.

Afslutningsvis afprøvede vi vores nyindkøbte "Trivial Persuit Digital" lige indtil sengetid for 2 trætte unger.

I dag søndag har vi været en tur i det varme bassin alle fire og efter middagshvilet kørte vi en tur ud i det blå og endte i Ulstrup, hvor vi slendrede langs Gudenåen, så et par kanoer blive sat i vandet. Og kiggede på speedbåde i Ulstrup Marina. Og jo den er go' nok... De har skam en marina i Ulstrupsmiley

Billeder har jeg ingen af lige nu, for de ligger på Emilies mobil, så de må blive tilføjet i morgen.

  • Comments(0)//jakob.osibov.dk/#post14