Jakob Sørensen

Jakob Sørensen

Blog om Jakob efter uheldet den 10. maj 2009

Gled ned fra 3 meter vippen i svømmehallen og ramte ned på fliserne og fik åben kranie brud.

Adressen til mig står til højre.

Se alle billeder på www.osibov.dk/js

Onsdag den 24. Juni 2009

Uge 26 - 22-28 juni 09Posted by Henrik Sørensen Wed, June 24, 2009 17:44:13

Onsdag 24. juni 2009

Vi vidste at vi skulle til psykolog kl 1030. Intet andet og det fik vi heller ikke at vide.

Sidste gang ved psykologen og hendes test af Jakob. Test med at huske 15-20 ord som hun læste op og han skulle gentage dem. Det havde han svært ved. Han samlede nogle puslespil og mønstre. Nogle gik godt og andre ikke. Da Jakob var færdig ville hun lige snakke med mig i 10 min. Det blev til næsten en time. Jakob var blevet sendt tilbage, han kom selv forbi igen på gangen da det tog tid. Personalet havde vist ikke opdaget at han selv var kommet tilbage så lige pludselig rumsterede han på gangen. Jeg fik at vide af psykologen at han havde en skade forbindelsen mellem højre og venstre hjernehalvdel. Det kan betyde noget for indlæringen. Han har problemer med at samle overblikket med/og detaljerne. Nogle ting virker som om han måske er lidt langsommere til at lave. Hun kunne godt fornemme at han havde godt fat i dansk. Han kunne jo stadig fint læse. Det han har lært er der stadig. Man vidste jo godt at alt sikkert ikke var som før men det var lidt hårdt alligevel at få af vide. Derfor tog det lidt længere at snakke med psykologen end de 10 min.

Da vi havde spist frokost skete der ikke noget. Jakob fik samlet lidt Lego. Intet program så vi vidste jo ingen ting. De begyndte også at undre sig, men der kunne vi ikke nå noget. Vi fik at vide at der skulle nok ske mere i morgen.

Jeg snakkede med ergoterapeuten. Hun sagde at han ikke kom ud lige inden for 14 dage. Hun sagde at lige da han kom hertil trænede de ham for at få muskler igen og at han fysisk klarer det fint nu. Derefter har de så testet ham for at finde ud af hvad han kan. Som hun sagde, har de jo en bestemt fremgangs måde for at finde ud af hvad han kan. Hun ville nu starte på lidt fra hans skoletaske og lidt køkken træning. Hun havde lige snakket med psykologen så hun skulle lige ind og høre hvordan jeg havde det.

Vi var lige ude at prøve hans inliners. Det gik fint nok men han gad ikke rigtigt da han fik dem på men kørte et par gange frem og tilbage. Balancen holdte han fint. Det var jo også varmt så måske derfor han ikke gad.

Han er så lige blevet hentet for at komme ned og samle lidt mere Lego.

Vi er blevet lovet at komme i varmvands bassinet senere som aften aktivitet.

Vellyket tur i bassinet. Nyder jo stadig vand og at dykke. 45 min var vi i bassinet.

  • Comments(0)//jakob.osibov.dk/#post17