Jakob Sørensen

Jakob Sørensen

Blog om Jakob efter uheldet den 10. maj 2009

Gled ned fra 3 meter vippen i svømmehallen og ramte ned på fliserne og fik åben kranie brud.

Adressen til mig står til højre.

Se alle billeder på www.osibov.dk/js

Fredag d. 26. juni - Søndag d. 28. juni 2009

Uge 26 - 22-28 juni 09Posted by Henrik Sørensen Sun, June 28, 2009 23:34:16

Fredag den 26. Juni 2009 – Søndag den 28. Juni 2009

Nu er vi retur efter weekend hjemme. Det har fungeret fint.

Vi ser frem til Tirsdag hvor der er besøg af Morten fra klassen og så har de møde hvor de skal snakke om hvornår Jakob kan hjemsendes. det bliver spændende om den 17. juli holder.

FREDAG DEN 26. Juni 2009.

Fredag havde vi kun træning om formiddagen da Lenette ville komme og hente os ved 14 tiden.

Vi var ude at cykle ca 20-25 min. En fin tur som han selvfølgelig klarede fint. Det var ad lidt veje og cykelstier. Bagefter prøvede han igen sit waveboard og en tur rundt på mooncar. Det går rigtigt fint, og han er ikke overmodig så det går uden at vælte.

Så var det Ergoterapeuten der tog over. Hun ville lave lidt opgaver i deres opgavebog. Samle et puslespil som gik fint.

Ved 12 tiden var lægen forbi for at se hans øje. Der er ikke noget i vejen efter hvad hun kunne se. Vi snakkede lidt om hvad han måtte. De plejer at sige et halvt år før man må hoppe og bruge de karruseller der drejer og kører stærkt. Så Legoland skal måske ikke besøges lige nu. Hun syntes at han klarede det fint. Han skulle måske ikke vente så længe med at komme hjem. Han var en hurtig løber med hensyn til at blive bedre. Måske tidligere end den 17. Juli kunne han blive hjemsendt. Vi må tag en dag af gangen. De skal have måde tirsdag for at snakke om datoen.

Det er altid rart når men bliver taget godt imod når man kommer.

Lidt i kl 14 kom Lenette. Vi fik pakket bilen og kørte hjemad. Da vi kom til Grydehøjvej var der flag oppe også for Jakob. Der var fødselsdag på vejen for Nicolas og hans mor havde sat 6 flag op i vejsiden og skrevet på vejen med kridt: ”Velkommen hjem Jakob” Det var super flot. Tak Maiken.

Jakob havde fået en god sommerferie T Shirth fra klassen med billede af hele klassen og alle deres navne. Det er super flot. Dejligt at have sådan en klasse og forældre. Men ikke mindst jer 2 Svenja og Morten. Stort tak til jer alle. God sommerferie.smiley

Han fik lov at spille som en af de første ting. Playstation. Det er også ved at være 3 uger siden at han har prøvet det sidt. Det var i Sønderborg.

Lenette og jeg kørte kort efter til Haderslev for at høre musik. Det var fint deroppe med godt vejr. Det var svært at være af sted uden Jakob. Lenette og jeg …..og Emilie alene sammen for første gang. Hej Matematik var super godt. DAD også godt. Jeg kan ikke lide at de skriger men der var flere gode numre.

Jakob blev passet af min mor og far. De klarede det, selv om det var lidt svært at få han til at falde til ro. Min far lavede lidt Lego med ham og så gik det. Det er svært at overgive sig når man gerne vil følge med i det hele.

LØRDAG DEN 27. Juni 2009.

Vi var hjemme ved halv 2 tiden. Fik far sendt over i Campingvognene. Der sover de normalt overe. Vi fik lagt os også efter en god aften.

Vi spiste morgen mad sammen. Første gang siden 10. Maj. Det var hyggeligt.

Han havde fået en liste med et par opgaver og her var det en cykeltur og lave dagbog for at øve at huske. Vi fik organiseret en cykel til Jakob. Igen var Maiken hjælpen. Vi lånte Nicolas cykel. Vi fik cyklet ca 4 km. Vi var så lige rundt 2 steder og sige hej og vise at Jakob har det fint og henne ved hestene. Vi havde storesøster med også. Vi fik lavet dagbogen, og sørget for at mine forældre var klædt på til at klare sig. De skulle have pizza fra Kruså til aftensmaden. De skulle have ham til at skrive Dagbogen og han skulle til fødselsdag ved Nicolas. En times tid skulle han være der. De havde aftalt at han kom lidt inden i. Det var vellykket. De var glade for at se ham. Han fik lov at fortælle lidt først. Var ude at sparke fodbold og deltog som de andre. Han var ikke til at få med hjem igen men det skulle han jo for de skulle hente pizzaerne.

Han fik samlet resten af hans Lego helikopter. Det er han stadig god til. Det tager bare den tid det skal gøre. Om det går lidt langsommer kan godt være men han kan godt. Han ville jo heller ikke overgive sig her til aften, men gjorde det da men igen lidt sent.

Aftenens musik var Jokeren var der og det var sjovt at høre når man ikke gør det normal. Tim Christensen var der og de sagde det var godt også. Poul Krebs var rigtig god. Boss Hoss er et tysk band som snakker eget amerikansk. De spiller rigtigt fint og meget rockenende musik. De er hver at høre. De sluttede før at kæmpe fyrværkeri. Supper flot. Vejret var med os hele dagen.

SØNDAG DEN 28. Juni 2009.

Så fik vi igen rundstykker og blødkogte æg. Det var fint. Men tiden går hurtigt og hvad nåede man.Jakob skal kunne huske det vi andre glemmer. Han klarer det næsten bedre en en selv. Han fik spillet lidt PC og Playstation og Wii. Wii for første gang hjme ved os selv. Det klarer han også fint. Rystede lidt på hånden men han fik uden problemer bolden i hullet i Golf. Flere gange i træk. Da jeg prøvede ramte jeg slet i hul. Ikke en eneste gang. Hvad de kan de børn. Var ude lidt og sparke lidt bold. Samlede puslespil. Lenette sad med ham og syntes at han klarede det godt. Var med til at sprøjte planterne i drivhuset. Vi fik sendt Farmor og farfar hjem til Sjælland. Vi sluttede af med et bad inden aftensmaden som var Lenettes hjemme lavet burgere. Vi kom af sted ved 1830 tiden fra Bov og var heroppe igen ved 21 tiden. Det gik fint at skulle være her igen. Han savnede da Lenette og Emilie da de kørte herfra. Lenette kørte til vores venner i Demstrup. Lenette skulle lige med hende på arbejde i morgen da vi desværre har fået et sten slag i forruden. Hun arbejder der hvor man kan lave dem.

Han har været glad for at være hjemme og for at se klassen. Det var super at han var med der og se dem igen.

  • Comments(2)//jakob.osibov.dk/#post19