Jakob Sørensen

Jakob Sørensen

Blog om Jakob efter uheldet den 10. maj 2009

Gled ned fra 3 meter vippen i svømmehallen og ramte ned på fliserne og fik åben kranie brud.

Adressen til mig står til højre.

Se alle billeder på www.osibov.dk/js

Mandag den 8. juni

Uge 24 - 08-14 juni 09Posted by Lenette Pedersen Mon, June 08, 2009 22:02:39

Det har været en go' dag i dag.

Jakob har været i godt humør og det er dejligt at se.

I dag var osse dagen hvor HEP (hans fodboldtræner) skulle komme på besøg og det var noget der blev set frem til. Derfor blev hvileperioden i formiddags osse overholdt til punkt og prikke.

HEP kom kl. ca. 11.15 og var med til fysisk træning af Jakob, dvs. dagens aktivitet var ballonspil og der blev skudt med hænder, fødder og nikket til ballonen. Topscoren i "nik" var 11.

Sådan et besøg er noget der trætter, så eftermiddagsluren blev på et par timer.

Jeg cyklede mig en tur imens, og fik set lidt af Hammel. Fandt osse en cykelrute, jeg ku tænke mig at prøve af en af de nærmeste dage, hvis vejret ellers holder. Den går ned/hen/op/ud forbi Frijsenborg Slot.

Da jeg kom tilbage var Jakob vågen igen og vi tilbragte en lille times tid med at bygge Legotingene fra Sønderborg Sygehus og med at lege med dem. Han klarede selv byggeriet - efter tegningerne naturligvis - men det er jo osse måden at gøre det på. Fik minimalt med hjælp.

Efter aftensmaden, hvor Jakob stadig er meget småtspisende stod den på fodbad og bagefter træning m. ballon igen. Da ballonspillet var slut, blev han spurgt hvad han ellers kunne tænke sig, og svaret var: Jeg vil gerne gå.

Noget vi slet ikke har snakket om skulle være endnu, så det var helt på hans eget initiativ. Fedt. Og det gik godt. Ikke så mange skridt og det var med støtte, men det var fedt.......

Nu er der ro, dvs. han er puttet, men sover ikke endnu.

Korttidshukommelsen er stadig ikke helt på plads og tidsfornemmelsen heller ikke, men det går helt sikkert den rigtige vej.

Mange hilsner

Lenette

  • Comments(7)//jakob.osibov.dk/#post2