Jakob Sørensen

Jakob Sørensen

Blog om Jakob efter uheldet den 10. maj 2009

Gled ned fra 3 meter vippen i svømmehallen og ramte ned på fliserne og fik åben kranie brud.

Adressen til mig står til højre.

Se alle billeder på www.osibov.dk/js

Mandag den 29. juni 2009

Uge 27 - 29 juni-05 juli 09Posted by Henrik Sørensen Mon, June 29, 2009 22:19:46

Mandag den 29. Juni 2009.

Vi er gået i gang med uge 5 her oppe. Der er kommet lidt hjemve efter at han har været hjemme. Han savner dem der hjemme mere end sidste uge og vil gerne hjem. Ikke at det ikke går godt heroppe men savner bare at komme hjem og ikke skal herop. Men det gør vi alle, men de skal selvfølgelig være færdig med det de skal, så vi kan få Jakob så meget tilbage til den gamle Jakob som muligt.

Dagen i dag startede med en cykel tur. Det ville han godt. Cyklede ca 30 min. Op og ned. Kun på den sidste bakke trak han. Det skal nok komme.

De næste 2 timer havde han bl.a. skoleundervisning. Han havde nogle af sine skolebøger fremme. Det var første gang, men han havde lidt svært ved at koncentrere sig.

De laver selv skoleundervisningen så jeg fik cyklet 10-15 km vil jeg tro. Hammel til Gjern og hjem igen. Fin tur. Jeg blev hjulpet lidt på turen hjem da jeg ikke havde kort med. Der står jo ikke hvad vej der går til Hammel når man er ude i de små byer. Lenette gav mig nogle byer jeg skulle køre mod.

Han spiser bedre og bedre. Både til morgen og frokost spiser han mere så han skal nok få sul på kroppen på et tidspunkt. Jeg var blevet bedt om at han skulle hvile sig men havde sagt at jeg ikke fik ham til at sove. Han hvilte sig knap en times tid. Han gider jo kun 10 min. Men det gik. Hvis det var mig havde jeg jo bare lukket øjnene.

Han skulle spille med pædagogen. PC så de var i netcafeen. Den har jeg egentlig ikke set så den skal han da vise mig en dag.

Eftermiddagen var vi nede i byen på cykel. Der er ikke så langt så vi tog den rigtige vej ind til butikkerne. Vi fik købt et par synes vi seje solbriller. Så kan vi da ha dem på når solen skinner. Vi cyklede lidt rundt for at få lidt styrke i benene. Vi var på tilbage vejen inde og få en is og så købte vi 2 bordtennis bat med bolde. Vi cyklede tilbage. Vi gik så ned og spillede bordtennis i ca 20-25 min. Jeg tror aldrig at vi har spillet så det var lidt svært men han blev da bedre. Nu kan vi da gå der ned en anden dag. Det er lige nedenunder hvor vi er så det er let at komme til.

Selv om jeg skrev at han spiste godt lykkes det ikke særligt godt til aften. Han blev ked af det. Han ville absolut ikke smage sovsen. Så da han fik lov uden sovs, de skulle næsten tørres af så der ikke var noget på, så spiste han den uden noget overhovedet. De har sikkert også været kolde. Men sådan blev det. Han kom bagefter og sagde undskyld til mig. Så han husker da hvad der sker. Men er det nok. Overblik er det dette og hvad er detaljer i dette. De er uddannet så vi venter på at høre hvad de mener om ham og hvad hjælp der skal til.

Aftensarrangementet blev jo en positiv oplevelse for ham efter det med maden. Bassin tur. Vi var der inde i en times tid men så er han også træt. Sådan var det ikke før så det viser hans manglende kondition tror jeg.

Der efter tog jeg tegningerne frem fra skolen. Alle i klassen havde jo dagen efter uheldet den 10.maj tegnet tegninger. Mange med et billede af deres oplevelse af uheldet. Mange med ambulancer og Jakob på en båre. Andre med vippen i svømmehallen. Mange med rigtig flotte tekster. Jeg fik en rørt stemme da jeg læste dem. Jakob synes at de var flotte. Jeg havde mod på at tage dem frem i dag og Jakob reagerede kun positivt på dem. Vi fik også set filmene igen som hans klasselærere, Morten og Svenja, har optaget. Dem hygger han sig med. Kanon at vi fik dem til at lave dem.

  • Comments(1)//jakob.osibov.dk/#post20