Jakob Sørensen

Jakob Sørensen

Blog om Jakob efter uheldet den 10. maj 2009

Gled ned fra 3 meter vippen i svømmehallen og ramte ned på fliserne og fik åben kranie brud.

Adressen til mig står til højre.

Se alle billeder på www.osibov.dk/js

Tirsdag den 30. Juni 2009

Uge 27 - 29 juni-05 juli 09Posted by Henrik Sørensen Tue, June 30, 2009 22:14:04

Tirsdag den 30. Juni 2009

Programmet har ikke med Fysioterapeut mere. Han er så godt med fysisk at de tager det ud og ligger noget andet i. Hvad ser vi i morgen for de finder først ud af hvad de vil om morgenen.

Han blev vejet og vejede 24,4 kg. Ca. 0,5 kg mere end sidst. Så det går bedre den rigtig vej. Så har det da virkning at han spiser bedre portioner.

Vi kom til at se talepædagogen. Eva. Hun skulle lave en test med ham på computer. Testen viste lidt som de andre med et lille problem med at huske mange ord. Godt nok synes jeg er mange ting går bedre med at huske. Huske hvad der sker går bedre. Om det er detaljeret godt nok ser jeg ikke. Det er sådan noget de også ser efter.

Så skulle Ergo-Lene V have ham i 2 timer. Hun synes at han staver godt. Hun havde svært ved at holde hans koncentration længre end 20-25 min af gangen. Nogle gange mindre.

Her i mens fri jeg løbet 9 km. Det fik fint nok men stadig langsomt men det var jo fint vejr men allerede varmt kl. 930

Efter frokost og hvil var der ”Farvel kaffe” for Kamilla. Hun blev udskrevet og så er der kaffe for personale og indlagte og deres pårørende. Det var min første gang men det var hyggeligt. De kommer helt fra Bornholm. Der er også andre fra København og Fyn.

Efter dette var Lene V(Ergo) forbi og fortælle om det tværfaglige møde om Jakob de lige havde haft. De havde besluttet at Jakob skulle udskrives den 15. Juli 2009. Der ville så være ”Farvel kaffe” for Jakob om 2 uger fra i dag. De havde snakket om at han så ville skulle starte normalt i skole efter ferien, på den måde at det ville være på nedsat tid fra start. Måske 1-2 timer om dagen. Føle sig frem til hvad han kan klare. Se om han bliver træt og han skal så stadig have sin hvile. Derfor måske kun 1-2 timer i starten. Der vil så komme et møde heroppe den 21. August, hvor lægen fra Padborg, en fysioterapeut fra Aabenraa kommune, sagsbehandleren fra Aabenraa kommune, skolen og SFO og os og hans Team der behandler ham heroppe vil være med til dette møde. Det er langt tid til men pga ferien var det det tidligste de kunne få til at hænge sammen med.

Når men højdepunktet var jo dagens besøg. Morten hans klasse kammerat var på besøg. De kom kl 3 og var her til kl 5. Det var super. De hyggede sig og de foretog sig næsten det samme som ved de andre besøg, men hvad skal man jo også finde på. Hans tabte muskler og kondition viser sig lidt når der er besøg. Men det er sikkert mig der skal tage det roligt når han ikke kan følge med. De skal nok finde ud af det sammen når han bliver træt. De er normalt så omsorgsfulde over for hinanden så det skal de nok også være nu. Det håber jeg da. Det nye ud over motionsrummet, mooncar og resten af afdelingen var at vi spillede bordtennis. Der er nemlig bord til det nedenunder. Vi var jo dernede i går og prøve og det gik fint nok. Jakob og Morten spillede sammen. De var så også ude at sparke til hinanden ude på græsset med hans nye fodbold. Han trækker sig når han bliver træt og det bliver han stadig hurtigere end før. Det skal nok komme. Selv hans far halter efter med konditionen efter disse 2 måneder hvor løbeskoene har ligget stille for meget. Det er jo kun blevet til 4-5 gange i denne tid.

Her til aften gik vi ned til en lille sø med ænder. Der var kun en der ikke var med i dag. Det er rart at se alle. Det er rart at se at de også bliver bedre og deltager. Vi var jo heller ikke med i starten. De fik fodret ænderne med det gamle brød fra afdelingen. Det tager ca 1 times tid sådan en tur. Vi får lige snakket med familien der hjemme. Det er altid rart. Vi bruger Skype så vi lige kan se hinanden. Det fungerer fint.

Vi fik også at vide i dag at vi måtte tage på weekend hjemme hver weekend. Det bliver jo også kun 2 mere.

Det har hele tiden været varmt her på værelset men det har ikke hjulpet med 25-30 grader uden for. En sød(endnu en) sygeplejeske fandt lidt hjælp til varmen.

Jeg læser det jo igennem igen så i må leve med de grammatiske og andre fejl.

  • Comments(0)//jakob.osibov.dk/#post21