Jakob Sørensen

Jakob Sørensen

Blog om Jakob efter uheldet den 10. maj 2009

Gled ned fra 3 meter vippen i svømmehallen og ramte ned på fliserne og fik åben kranie brud.

Adressen til mig står til højre.

Se alle billeder på www.osibov.dk/js

Onsdag den 1. Juli 2009.

Uge 27 - 29 juni-05 juli 09Posted by Henrik Sørensen Wed, July 01, 2009 23:05:25

Onsdag den 1. Juli 2009.

Igen i dag var han til talepædagog. Hun siger at han arbejder godt med de ting han bliver sat til. Hun skal have ham en dag mere i en times tid. Så giver hun sikkert en status der.

Så var han sammen med pædagogen en time. Hun har ham så som i skolen og lavede 2 sider i hans daglig dosis. Der står så også at han havde lavet noget andet med hende også.

Selv om der skulle laves noget andet end fysio så havde han det i dag. Hun kendte ikke Jakob så han skulle vise sig for hende mente hun. Han fik også spillet stangtennis.

Frokost og hvil. I dag uden Harry Potter men far fik alligevel sig 15 min på øjet.

Så var der spil med pædagogen og det klarer han fint nok.

Eftermiddagen foregik med besøg. Hans olde (min mormor) og hans mormor og morfar(Sviger) var på besøg. Vi viste lige olde hans stue og så gik vi over i Villaen overfor for at komme lidt væk herfra og der kan vi jo lave kaffe ovre. Vi drak kaffe og spise kage (De havde kage med) Vi fik vist olde lidt billeder fra tiden før nu. Jakob blev træt af at høre på os og fik lov at gå ind og se TV. Det var hyggeligt at have besøg og dejligt at se olde.

Aftensmaden blev utroligt nok spist i fællesrummet. Hvorfor, ja? Han har fundet en at lege med. Hun er ikke så gammel som Jakob, 5-6 år. De fandt sammen tidligere på dagen. Der har ikke været nogen at lege med, i hvert fald ikke før. Han har leget lidt i bassinet med en lille piges søster, som er 7 tror jeg nok. Eller er de ældre end ham og i nogle kørestol. Et par er ca 3 år. Dårligere end Jakob. Mohammed er der også en af. Intet racistisk i dette. Han tog Jakob i armen og snakkede til ham. Jeg tror han jo kan se og mærke at Jakob er jævn aldrene. Jeg tror han er 8 som Jakob. Han sidder stadig i rulle stol men ser ud til at være godt på vej også. Jeg tror at han har manglet det at lege. Han har sikkert heller ikke haft overskuddet før nu til at lege. Pigen han mødte sad han ved siden af da vi spiste. Han ville blive der hvis hun sad der og spiste. Bagefter så jeg efter dem mens hendes mor så villaen. Bagefter spillede de lidt Ludo sammen. Så var kl ved at være 19 og de ville så over at spille i haven ved villaen. Det blev så lavet om til is tur. Det blev så igen lavet til tur til søen med ænderne for da Jakob hellere ville med Kristine, pigen fra før så var der for få til is og alle gik til søen. De fik sammen fodret ænderne. De hyggede sig. Da de så skulle hjem var Kristine træt og ville blive da Jakob ikke gik med. Da alle gik og Jakob sagde han gik med så ville hun også. Men Jakob gik op til Cecilie en mindre pige i kørestol så blev Kristine sur. Han er blevet meget opmærksom på de andre. Omsorgsfuld. Snakker med dem og vil selvfølgelig gerne vide hvorfor de er her. Spurgte Kristine selv og hun svarede at hun ikke kunne bruge sin ene hånd og gik dårligt. Moren sagde at der var begyndt som hovedpine, var så en hjerneblødning/blodprop. Er lam i arm. Vi fik snakket lidt sammen om sygdom, økonomi og lidt andet.

Aftenen sluttede sent igen. 2215 faldt han til ro.

  • Comments(0)//jakob.osibov.dk/#post24