Jakob Sørensen

Jakob Sørensen

Blog om Jakob efter uheldet den 10. maj 2009

Gled ned fra 3 meter vippen i svømmehallen og ramte ned på fliserne og fik åben kranie brud.

Adressen til mig står til højre.

Se alle billeder på www.osibov.dk/js

Fredag den 03. Juli 2009.

Uge 27 - 29 juni-05 juli 09Posted by Henrik Sørensen Sun, July 05, 2009 11:35:11

Fredag den 03. Juli 2009.

Dagene begynder at ligne hinanden. Som min storesøster har sagt er vi så ved at være klar til at komme videre. De skal selvfølgelig være færdige med de test der skal til for at de ved hvad han har brug for.

Vi fik at vide ved 9 tiden at vi skulle til stranden. Da de ikke planlæger tingene dagen før er det svært at nå tingene. Alle tingene skal pakkes og 6-8 børn skal gøres klar med mad, vand og solcreme. Transport skal planlægges for indlagte og personale og de pårørende der skulle med. Da vi endte med at være klar kl 1015(skal være tilbage kl 12 til frokost) var det i en bus med lift til kørestol, 2 stationcars(Firmabiler til Neurocenteret) og en privatbil. Vi kørte til De små fisk ved Julsø, Sejs. Et område med lavt vand og stort græsområde ned til søen. Fint område. Næsten alle børn var nede og soppe. Ikke rigtig bade heller ikke Jakob. De trænede lidt balance med Jakob i vandet. Jeg tror han hyggede sig fint. Det var fint vand. Lidt ulden bund men klart. Der var små fisk på bunden som vi tydeligt kunne se. Vi returnerede og var tilbage ca1215-1230.

Efter frokost var der lidt spil med ergoterapeuten.

Jeg fik pakket sammen og båret det over til Villaen. Lenette kom ved 1430 tiden. Vi fik pakket og sagt god weekend til personalet. Vi var på vej hjem og med den sædvanlige trafik omkring Vejle. Jeg gad ikke til at skulle bruge tid på at lave mad når vi kom hjem så jeg foreslog McDonnalds. Vi spise i Aabenraa og var hjemme til Disney. Aftenen gik fint herhjemme.

Min sidst dag heroppe. Lenette tager over i de sidste 1½ uge.

Han skal til høreprøve i Aarhus i mandag eftermiddag.

  • Comments(0)//jakob.osibov.dk/#post26