Jakob Sørensen

Jakob Sørensen

Blog om Jakob efter uheldet den 10. maj 2009

Gled ned fra 3 meter vippen i svømmehallen og ramte ned på fliserne og fik åben kranie brud.

Adressen til mig står til højre.

Se alle billeder på www.osibov.dk/js

Weekenden den 4. og 5. Juli 2009

Uge 27 - 29 juni-05 juli 09Posted by Lenette Pedersen Tue, July 07, 2009 13:14:11

Lørdag den 4. juli

Det var dejligt at sove længe og vide at vi ikke skulle nå noget specielt i dag. Dvs. efter en hurtig morgenmad kørte ungerne og jeg hen til Padborg, hvor vi både nåede på biblioteket (ungerne lånte spil til computer og PS2), ind i SuperBrugsen og såmænd da osse forbi Imerco hvor vi fik købt lidt fra tilbudsavisen med vores gavekort. Inde i Imerco hilste vi osse lige på Jakobs ”gamle” dagplejemor, Åse. Det var hyggeligt lige at få en sludder for det er ikke så tit vi ser hende. Hun havde (selvfølgelig) hørt om ulykken og var rigtig glad for at se at det gik så godt som det jo heldigvis gør.

Vi nåede lige hjem til frokost tid og Jakob fik lige spillet lidt Play Station inden frokosten stod på bordet. Han spiste helt pænt med mad. Det er åbenbart et spørgsmål om, hvilket pålæg der er på :O) Så blev der hvilet og bagefter skrevet dagbog (som igen var én af weekendens hjemmeopgaver) inden Jakob blev fulgt op til Nicholas, hvor vi havde en legeaftale kl. 14. Vi så ham ikke igen før efter kl. 16 og kunne sende Nicholas hjem ca. kl. 17, da Hjem-Is bilen kom forbi. Det var bare gået super og der havde ikke været nogen problemer. De havde både leget ude og inde, spillet spil og leget med magneter og vistnok osse sparket lidt til en bold. Nu hvor Jakob ikke må hoppe på trampolin, er det dejligt at se at Nicholas tog hensyn og heller ikke hoppede rundt deroppe.

Til aften blev der grillet og det smagte bare godt. Der blev ganske vist grillet lidt for meget, men rester er ikke at kimse ad.

Ungerne hyggede sig på værelset til sengetid og det lykkedes endda for dem at sove sammen som i ”gamle dage” med Jakob på en madras på gulvet på Emilies værelse. Der var vist nogenlunde ro kl. ca. 22.30.

Søndag den 5. juli

Startede med morgenbord og blødkogte æg, på Jakobs bestilling. Tror han savner det lidt. Selvom vi nu er begyndt at spise i dagligstuen, så er det ikke altid der sidder andre. Og så er der jo noget trygt og velkendt over sådan et søndagsmorgenbord.

Da morgenmaden var overstået, kiggede vi på dagsprogrammet (som også var en weekendopgave) og derefter skulle der laves et puslespil, som Jakob havde fået med hjem fra Charlotte. Det var svært for det var et billede der var klippet i stykker og brikkerne ”klikkede” ligesom ikke på plads, som de jo gør i et normalt puslespil. Første gang tog det lidt tid, men det gik meget bedre anden gang .

Inden frokosten blev der lige tid til et spil Wii og så var det tid til et hvil bagefter, så hovedet var klar til at skrive dagbog.

Eftermiddagen skulle bl.a. ha’ været brugt på at lave Lego mm., men da Emilie og Jakob legede ude i teltet i stedet synes vi det var både sjovere og vigtigere end at lave Lego, så det blev droppet igen. Da de var trætte af det kunne han lige nå at spille både lidt Wii og det PS2 spil (Ice Age) han havde lånt på biblioteket. Det bliver ikke til så meget med de spil heroppe. Der spiller han mest på computeren.

Inden Jakob og jeg kørte retur til Hammel fik vi aftensmad og der skulle også lige tjekkes krukker og postkasse hos naboen, så Henrik og Emilie var klar på opgaven til den kommende uge.

Vi var her i Hammel igen kl. ca. 21.30 og nåede at få slæbt alle vores ting herover på stuen inden elevatoren lukkede. Vores ”vagt” for aftenen kom lige ind og fik en snak og da Jakob var tørstig fik han endnu en pro-drik. Dagens nr. 4. Jakob lå i sengen kl. ca. 22.15 og faldt heldigvis hurtigt i søvn, så kl. 22.30 var der ro.

  • Comments(0)//jakob.osibov.dk/#post27