Jakob Sørensen

Jakob Sørensen

Blog om Jakob efter uheldet den 10. maj 2009

Gled ned fra 3 meter vippen i svømmehallen og ramte ned på fliserne og fik åben kranie brud.

Adressen til mig står til højre.

Se alle billeder på www.osibov.dk/js

8. juli

Uge 28 - 06-12 juli 09Posted by Lenette Pedersen Wed, July 08, 2009 23:56:57

Onsdag var dagen hvor Jakobs Ritalin dosis blev øget til 10 mg pr. gang. Om ændring af dosis har haft positiv effekt det har jeg svært ved selv af sige noget om, men det håber jeg, at de søde mennesker der har med ham at gøre bedre kan vurdere end jeg.

Vores morgen startede rigtig tidligt, da Jakob synes han skulle vågne ca. kl. 5-5.30 og sove igen, DET ville han altså ikke. Så når der ligger en knægt og spørger ca. hvert 3. minut om vi ikke snart skal op, og man selv er megatræt og har det dårligt, så er det en lang morgen. Da kl. var 6 var Jakob klar til at se Disney Channel, men det fik han nu afslag på, for der ligger jo nogen og sover på begge sider af os. Kl. 7.30 stod han op, tog tøj på og gik i gang med at lave sin Lego autocamper færdig. Omkring kl. 8 kom sygeplejesken Lerke og målte blodtryk, så det kunne være klaret til Ritalin pillen.

Jeg blev liggende i sengen. Havde voldsom kvalme og ondt i maven. Diarre havde jeg osse haft tidligere på morgenen. Lerke kunne godt se at jeg havde det skidt, så hun fik Jakob overtalt til at få klaret badet inden morgenmaden. Hun gik med derud og holdt øje med at han fik det hele med. Bagefter var det rart at høre at det havde han da helt styr på. Både med at blive vasket på kroppen og i håret, få sig tørret og ta’ tøj på og såmænd da osse at få svabet gulvet tørt efter sig.

Da Jakob var badet, gik de 2 ned og hentede morgenmad til både Jakob og mig. Jeg blev rigtig forkælet.

Fra 9 til 10 var Jakob sammen med fys’en Charlotte, hvor de spillede velcro-tennis og legede hest. Fra 10-11 byggede han sin autocamper helt færdig sammen med ergo’en Lene. Han byggede det hele selv og hun kunne nøjes med at kigge på. Fra 11-12 skulle han ha’ været i bad, men det var jo klaret fra morgenstunden, så nu kunne tiden bruges på noget meget sjovere, og det blev til et spil billard.

Jeg var slet ikke frisk endnu, så hele formiddagen, lå jeg og sov i villaen og var først tilbage efter et hurtigt bad, lige inden frokostpausen var slut. Heldigvis havde han spist lidt. Det havde Lerke sørget for.

Middagshvilet kunne vi lige klare, for da lå vi begge i vores senge og slappede af.

Kl. 14 kom pædagogen Eva og lavede skoleopgaver med ham. Dvs. de gik ned i aktivitetsrummet for at jeg kunne få lov at hvile mig. De blev færdige med ”Daglig Dosis” og hun synes at han havde arbejdet meget målrettet og effektivt. Han havde slet ikke brug for pauser og blev ikke afledt. Det må jo også kunne tilskrives Ritalinen, så det lader til at være positivt det meste.

Eftermiddagen blev brugt på at lege med autocamperen og andre ting, bl.a. fik vi klippet vores græshovede, indtil Cecilies storesøster Amalie kom og legede indtil det var spisetid.

Dagens ret var ikke noget for Jakob, så han fik rester af den friske pasta og et stykke medister. Ikke at han var specielt sulten, men lidt gled der da ned.

Aftenens aktivitet var heldigvis bassin og det var lige noget for Jakob. Og for mange andre også for vi var rigtig mange i vandet. Faktisk så mange at vi måtte dele omklædningsrummene. Det har vi ikke prøvet før. Men sjovt det var det.

Lige efter bassinet fik han lov at lege lidt med Amalie igen og vi fik også lige snakket med Far og Emilie på Skype inden det var sengetid. Det lykkedes endda at få en pro-drik i ham inden sovetid. Så ville det i hvert fald ikke være pga. sult, hvis han vågnede i nat.

  • Comments(2)//jakob.osibov.dk/#post30