Jakob Sørensen

Jakob Sørensen

Blog om Jakob efter uheldet den 10. maj 2009

Gled ned fra 3 meter vippen i svømmehallen og ramte ned på fliserne og fik åben kranie brud.

Adressen til mig står til højre.

Se alle billeder på www.osibov.dk/js

10. juli

Uge 28 - 06-12 juli 09Posted by Lenette Pedersen Tue, July 14, 2009 04:03:46

Sidste dag i den sidste hele uge i Hammel. Fra mandag kan vi se en ende på det.

Det bliver kun et kort indlæg.Dagene ligner hinanden rigtig meget........

Efter det obligatoriske morgenritual, blev Jakob hentet af Charlotte, der er fys. De skulle ud på eventyr og ballade og da han kom hjem, havde han været ude og køre på løbehjul. Vistnok på vejene lige her rundt om Neurocentret.

Så var der indlagt et lille hvil, så han var klar til at bruge den indvendige side af hovedet på at lave skoleopgaver. Eva M. (pædagogen) kom og hentede ham ca. 10.15 og da hun afl. ham igen ca. kl. 11, havde han både fået lavet matematik i MatemaTikTak og skrevet dagbog.

Derefter gik det i en time ned i træværkstedet med Lene V, for at lave hemmeligheden færdig, så vi kunne få den med hjem.

Frokosten blev lidt afkortet, for talepædagogen havde fundet ud af, at hun også lige havde behov for ham i ca. 45 min..Der lavede han de samme tests han havde lavet før på ugen, både med og uden Ritalin, for at se om der var et mønster i den måde han besvarede tests på.

Dagens sidste aktivitet inden det kunne gå hjemad, var en måling af blodtryk (nå ja, det var den næstsidste) og så gik ham m. Lerke hen for at lave sin hemmelighed HELT færdig, så den kunne pakkes ud fredag aften.

Så snart Jakob var færdig gjorde vi os klar til at køre hjem. Bilen var næsten pakket færdig med vores habengut der skulle med hjem. Imens vi gik og pakkede det sidste og slæbte over til villaens parkeringsplads, kom Troels, (chefen her på afd.) og fortalte at de var blevet enige om at Jakob skulle starte med Ritalin. Gode nyheder. Han mente faktisk at Jakob burde starte med det samme og ikke først vente på skolestart efter sommerferien.

Så brugte vi nogen timer på at komme hjem, og undgik naturligvis ikke trafikken v. sammenfletning og Vejle, der jo altid er træls fredag i myldretiden.

Far havde maden klar da vi kom hjem. Super.

Og gaven fra Jakob blev åbnet fredag aften. Han forærede os en hjemmelavet fuglekasse. (se billlede her på et senere tidspunkt.

  • Comments(0)//jakob.osibov.dk/#post32