Jakob Sørensen

Jakob Sørensen

Blog om Jakob efter uheldet den 10. maj 2009

Gled ned fra 3 meter vippen i svømmehallen og ramte ned på fliserne og fik åben kranie brud.

Adressen til mig står til højre.

Se alle billeder på www.osibov.dk/js

13. juli

Uge 29 - 13-19 juli 09Posted by Lenette Pedersen Mon, July 20, 2009 01:05:05

På grund af den sene sengetid, var det en meget træt Jakob der skulle vækkes mandag morgen. Han var næsten ikke til at få liv i, men sygeplejersken kom jo lidt over 8, så det skulle han bare. Og så skulle de allersidste blodprøver tages til tjek af levertal m.m.. Han er ved at være helt god til det med at skulle ha’ taget blodprøver. Ikke et kny kommer der når han bliver stukket. Og det endda kun efter et enkelt sprøjt med bedøvelsesmiddel.

Vi nåede lige at komme over i villaen til aftalt tid kl. 8.30, hvor vi skulle spise morgenmad med far og Emilie. Appetitten var ikke stor, men alligevel gled der en krydder ned. Kl. 9 var vi tilbage på stuen og Jakobs første opgave denne dag var at skrive sit eget dagsprogram på tavlen.

Derefter gik han med Ellen af sted til dagens første aktivitet, hvor han havde lokket hende ned i multisalen og spille badminton – Ellen ville nemlig ikke spille billard. Emilie og jeg gik ned for at kigge, da han havde været i gang i ca. ½ time og så fik vi lov til at være med. Lige noget der passede Emilie.

Fra kl. 10 skulle der laves pizza dej og laves egne pizzaer, så Jakob hjalp Kristine med at lave dej til alle de andre og så kom der ellers gang i pizzabixen, hvor alle sad og lavede deres egne pizzaer. Jakob fik lavet en flot én, og kunne også ha’ lavet Cecilies, men jeg synes det var vigtigere at han fik hvilet inden besøget hos Helle, så jeg takkede nej tak.

Han nåede lige et lille hvil inden han skulle op til Helle (neuropsykologen), hvor han skulle lave de sidste tests i forbindelse med Ritalinens virkning. De gik som forventet og Helle var enig i at han vil have gavn af Ritalin. Heldigvis da.

Fra 12 til 14 skulle vi ha’ frokost og klaret et middagshvil. Frokosten blev klaret i villaen og Jakob fik sørme osse hvilet derovre. Han og Emilie hyggede sig på værelset med lidt TV, så han fik faktisk hvilet lidt.

Kl. 14 stod vi igen klar på stuen hvor Lerke kom og målte pulsen inden hun tog både Emilie og Jakob med ned ad gangen, hvor de skulle bygge og lege med en forhindringsbane på gangen, sammen med alle de andre børn. Det havde vist været en succes, men nok mest for Emilie.

Dagens sidste planlagte aktivitet var at lave opgaver med Eva M. De gik ned i dagligstuen for at lave spillet med at stable klodser og for lave mosaik, igen for at teste Ritalinens effekt.

Da dagens strabadser var overstået gik vi igen over i villaen og Jakob og jeg tog cyklerne hen i Netto for at handle ind til tirsdagens Farvel-kaffe. Han var svær at overtale, men da han hørte at alternativet var at jeg ville bestemme det hele og især hvilke chips der skulle serveres, så kunne han lokkes med alligevel.

Tilbage i villaen fik vi bikset noget aftensmad sammen og hyggede os i udestuen. Kl. var næsten 19 før vi var færdige, men da både Emilie og Jakob gerne ville se, hvad aftenaktiviteten var, slog vil til da Henrik tilbød at klare opvasken, så vi kunne gå over på afd..

Der var stablet bowling/kegling på benene – igen på den lange gang – og begge unger hoppede ind og var med til den igangværende runde og var også klar til endnu et spil bagefter. Det var godt vi gik derover, for Jakob vandt suverænt den sidste hele runde, hvor han var med til at spille.

Efter lidt familiehygge med TV på værelset i villaen indtil kl. 21, blev der sagt go’nat og Jakob og jeg gik i villaen og fik ham puttet, så han kunne være klar til den sidste dag i Hammel.

  • Comments(0)//jakob.osibov.dk/#post34