Jakob Sørensen

Jakob Sørensen

Blog om Jakob efter uheldet den 10. maj 2009

Gled ned fra 3 meter vippen i svømmehallen og ramte ned på fliserne og fik åben kranie brud.

Adressen til mig står til højre.

Se alle billeder på www.osibov.dk/js

14. juli - Sidste dag i Hammel

Uge 29 - 13-19 juli 09Posted by Lenette Pedersen Fri, July 31, 2009 01:42:25

NB: Opdateret 8. august........ nu incl. billeder

Så oprandt den sidste dag i Hammel. En dag vi virkelig havde set frem til !!! Og så kom den endda meget hurtigere end ventet - næsten ikke til at fatte.

Morgenen lignede temmelig meget mandag morgen for efter morgenvækning gik vi i villaen for at få morgenmad med Henrik og Emilie.

Kl. 9 stod Emilie og Jakob klar til at lave fælles aktivitet. Igen med sygeplejesken, som de fik lokket til et spil billard. Og så var de beskæftiget den næste times tid. Og det var jo meget godt, for Henrik og jeg skulle ha' et afsluttende (udskrivnings-) møde med den fra teamet der ikke havde ferie, nemlig Lene V. Vi fik vendt mange ting og hun fik også spørgsmål med, som vi gerne ville have svar på. Hele forløbet med Jakob blev gennemgået og vi kunne stille spørgsmål ligeså tosset som vi ville/kunne. Lene ville kigge på det og vi skulle så lige stikke hovederne sammen efter forældrekaffen.

Vores lille møde trak en smule ud, så da vi kom tilbage, var Jakob næsten færdig med sit halvtimes hvil og klar til næste opgave. Det skulle ha' været skoleopgaver med Eva M., men hun ville ikke bruge den sidste dag på sådan noget kedeligt noget, så istedet blev der spillet Jeopardy i dagligstuen (og igen fik Emilie lov at være med). Den halve time de var væk, gik Henrik og jeg igang med at få tømt stuen helt fore vores ting. Alt blev pillet ned fra vægge og skabe og hylder blev tømt.

Så da ungerne kom tilbage fra deres time med fys'en, hvor de havde spillet hockey og lavet Kims-leg med indbygget aktivitet med Charlotte var alt helt tomt og det meste båret over i bilen og villaen.

Fra kl. 12-13 spiste vi igen frokost i villaen, og mens Henrik sørgede for at Jakob hvilede sig i villaen gik Emilie og jeg i dagligstuen og begyndte at dække bord og rette an med de ting, der skullle serveres ved farvelkaffen kl. 14. Vi nåede det hele i fin stil, så alt var klart da gæsterne begyndte at dumpe ind.

Jakob havde bestilt pølsehorn, chokoladekage og chips med dip. Mor havde så tilføjet gulerodsstave og agurkestave, så der også var et sundt indslag. Det var heldigvis populært og kagen blev behørigt beundret. Den havde Emilie og Jakob endda selv bagt og jeg havde pyntet den efter ønske fra Jakob.

Farvel-kaffen var godt besøgt og rigtig mange kiggede ind. Fordelen ved at afholde det kl. 14 var at både den afgående dagvagt og eftermiddagsvagten havde mulighed for at kigge forbi. Og naturligvis var der også besøg af de andre patienter og deres forældre.

Gaver var der også. Både fra teamet, talepædagogen og de andre patienter og pårørende. Jakob blev meget glad for gaverne. Det var rigtig hyggeligt og vi var færdige ca. kl. 15.30. Derefter havde vi endnu et lille møde med Lene V. og kunne så gå tilbage til køkkenet og rydde op. Vi fik også snakket lidt med lægen Lisbeth og fik svar på et par af pludseligt opståede spørgsmål. Godt hun lige havde tid til at kigge forbi. Osse fordi vi fik Ritalin med hjem til ca. 14 dage, så Jakob kunne få Ritalin mens vi var på ferie og få mere ud af de ting vi lavede og så.

Kl. ca. 17 var bilen pakket færdig, vi havde afl. nøgler og fået sagt farvel rundt omkring og så kunne det gå hjemad. Og hvor var det dejligt at vide at det nu gik hjem for at blive hjemme.

På vejen hjem blev der hentet pizzaer, som vi smovsede os i. Bagefter blev bilen tømt og så var den dag lissom ved at være slut.

  • Comments(1)//jakob.osibov.dk/#post35