Jakob Sørensen

Jakob Sørensen

Blog om Jakob efter uheldet den 10. maj 2009

Gled ned fra 3 meter vippen i svømmehallen og ramte ned på fliserne og fik åben kranie brud.

Adressen til mig står til højre.

Se alle billeder på www.osibov.dk/js

15. juni

Uge 25 - 15-21 juni 09Posted by Lenette Pedersen Mon, June 15, 2009 21:23:26

Så er det blevet mandag igen og der er taget hul på en ny uge her i Hammel.

Dagen i dag startede tidligt, for vi blev vækket tidligt, da Jakob skulle ha' "trylleplaster" på armene, så der kunne blive taget blodprøver lige lidt over 8. Dvs. det var jo faktisk ikke meningen vi skulle vækkes, men den der tror at de kan "rode med" Jakob kl. 6:30 uden at vække ham, må tro om igen. Og at vi så måtte rykke for blodprøverne kl. 8:45 fordi vi var ved at være småsultne (blodprøverne skal tages fastende) gjorde det ikke bedre. Da blodprøvetagningen var overstået, trillede vi forbi vægten nogle etager over os (han skal vejes før han spiser morgenmad). Heldigvis havde han taget på igen, denne gang ca. 600 g siden i torsdags. Og så kunne vi få morgenmad......

Derfor blev træningsprogrammet lidt udskudt. Det blev dog til en tur i træningsrummet her på afd. og der blev både testet balance, kast og præcision. Efter et af de vigtige hvil, tog Jakob sig en alvorssnak med Lene V. (vores ergo) hvor jeg blev sendt udenfor døren. Ikke noget han har været så glad for tidligere, men i dag var det OK.

Efter frokost skulle der hviles igen, denne gang helst med z z z z ZZzZZZZ på og det lykkedes for ham at falde i søvn og nuppe en lur på et par timer. Det betød osse at han gik glip af eftermiddagens fysiske aktivitet (som vi desværre ikke ved hvad var), men osse at der var tid til at spille på computer, som han nu endelig har fået lov til igen i korte perioder. Det er noget der hitter.

Ved vagtskiftet kom aftenvagten ind og foreslog at vi kunne komme i bassinet som aftentræning efter aftensmaden og det ville han naturligvis gerne. Så nu har vi været inde i vores egen lille svømmehal for 3. dag i træk. Man skulle tro at det trætter, men det er vist ikke tilfældet, for Ole Lukøje har endnu ikke været her.

Ingen billeder idag - jeg har simpelthen ikke fået taget ét eneste.

kh

Lenette

  • Comments(2)//jakob.osibov.dk/#post9