Jakob Sørensen

Jakob Sørensen

Blog om Jakob efter uheldet den 10. maj 2009

Gled ned fra 3 meter vippen i svømmehallen og ramte ned på fliserne og fik åben kranie brud.

Adressen til mig står til højre.

Se alle billeder på www.osibov.dk/js

18. juni

Uge 25 - 15-21 juni 09Posted by Lenette Pedersen Thu, June 18, 2009 22:33:46

Har ikke så meget at fortælle i dag (opdateret m. Gurli-billeder nederst i indlægget den 19. juni/aften)

Denne torsdag har været en go' blanding af lidt af hvert. Der har både været fysisk træning m. fysioterapeuten og øvelser og tests med ergoterapeuten.

Neuropsykologen var forbi for at hilse på i morges for at præsentere sig, så Jakob har mødt hende før, når hun skal snakke med ham både mandag, tirsdag og onsdag. Indenfor kort tid derefter vil hun kunne komme med et nærmere bud på hvad vi kan forvente os af den kommende tids genoptræning og også hvor der skal sættes meget målrettet ind.

Har også været til forældremøde i dag. Altså uden Jakob forstås. Det afholdes en gang om ugen. Jakob spillede stratego med en sygeplejeske imens. Han bliver bedre og bedre til at acceptere at jeg/vi ikke lige er der hele tiden, men også skal andre ting. Han er mere tryg ved at være her og (gen)kender mere at personalet. Og heldigvis er det ofte det samme personale der tilknyttet de enkelte patienter og det er rigtig dejligt.

Endnu engang blev dagen afsluttet med en tur i bassinet herinde ved siden af. Vi er som regel i vandet i lidt over en ½ time, så når vi når tilbage til værelset er Jakob ved at være godt brugt efter en lang dag. Men ikke om han vil lægge sig til at sove......

Gurlis bedrifter i dag: Hun har holdt fest i sengen ...... og drillet og kigget på ude ved bassinkanten. Det kommer der billeder af senere.

kh

Lenette

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Morten Green Thu, June 18, 2009 22:51:39

Hej med jer.

Det er utroligt dejligt at høre så meget om hvad der sker omkring jer i Hammel. Det ved jeg, at der er mange som følger med i. Specielt er der mange som følger med i Gurlis bedrifter..... Kan I ikke prøve at opdrage lidt på hende? Vi har prøvet, hele klassen, i snart 2 år nu - uden held! Måske Jakob kan lære den noget.smiley