Jakob Sørensen

Jakob Sørensen

Blog om Jakob efter uheldet den 10. maj 2009

Gled ned fra 3 meter vippen i svømmehallen og ramte ned på fliserne og fik åben kranie brud.

Adressen til mig står til højre.

Se alle billeder på www.osibov.dk/js

Mandag den 22 juni 2009

Uge 26 - 22-28 juni 09Posted by Henrik Sørensen Mon, June 22, 2009 13:14:13

Første dag alene med Jakob. Man skal lige finde ud af dagsprogrammet og hvordan det foregår.

Vi skal ku nå det hele.

--------------------------------------------------------------------

Dagens program

0800 morgenmad og medicin

0900 Fys. Træning på balancebanen udenfor i flot vejr.

1000 Proteindrik (Ekstra "mad") og skoleopgaver. Ikke fra Bov skole men her oppe fra.

1100 Neuropsykolog

1200 frokost og hvil

1400 Pædagog med skoleopgaver.

1500 Proteindrik

Herefter er der frit program. Lov til 2 gange ½ time PC spil

1730 Aftensmad

1900 Fælles aktivitet

---------------------------------------------------------------------

Vi skulle jo først vågen og så have tøj på. Så skulle vi spise og da han ikke er den hurtigste til det så nåede vi knap nok at blive færdig til kl 9 hvor vi skulle ud i det flotte vejr og træne balancen. Den bane de har er for let for ham så de skal finde nogle måder at gøre det sværere for ham. De bruger så bolde som han skal gribe mens han står på en træstamme. Gå med lukkede øjne uden at bruge hænderne mens han går på en hængebro af net. Han fik til slut lov til at vise sig på hans Waveboard. Han klare det rigtigt godt . Vi skal bare finde ud af hvad han kan. Han gør det bare. Er ikke bange. Da vi er det, da vi jo ikke ved om han kan få balancen igen hvis han mister den og ryger af. Om han kan få balancen når det går for stærkt og han gerne vil af og hopper af. Det er sådan noget vi og ham skal finde ud af.

Pædagogen og Jakob lavede nogle opgaver og legede. Jeg måtte ikke være med så fik drukket lidt kaffe

Diatist. 24,1 Kg vejede han i dag. Det var ok med diatisten når han tager lidt på hele tiden. Med hensyn til hvad han spiser så er det er i orden at drikke de proteindrik når man ikke har den største appetit.

Pædagogen og Jakob skulle over og spille et spil. Igen uden mig men det vil han gerne.

NeuroPsykologen lavede nogle test af hans hukommelse og sin koncentrations evne. Det er svært at læse ud af det hvad han kan. De er lidt underlige sådanne test. Han tegnede nogle figure. 13 stk. og derefter skulle ud fra hukommelsen tegne dem igen. Han tegnede så 3, men det var svære tegninger. Jeg sad bare bag i og var stille. Hun skal snakke med ham de næste 3 dage.

Social rådgiveren var forbi. Han ville bare fortælle at Skolen(Lære og inspektør(økonomiansvarlig)/SFO/sagsbehandler/fysioterapeut ville blive indkaldt til møde den 21. August her oppe. Det var det tidligste de kunne finde en tid de kunne sammen (kommunen og Hammel neurocenter) Mødet bliver afholdt selv om han måske skulle være udskrevet herfra. Han sagde at da Jakob jo er hurtig træt at det vil tage noget tid før han skole mæssigt kan deltage normalt. En start vil være ca 2 timer i skole.

Han var så henne og samle noget lego sammen med pædagogen.

Eftermiddagen brugte vi på at samle en lego helikopter. Det gør han helt selv. Han kan godt miste koncentration lidt i mens.men når han så bliver holdt til går det fint. Han er rigtig glad for at samle Lego. (Gave ide han har jo snart fødselsdag)

Vi gik en tur ud, for jeg ville ud i det gode vejr. Jeg kommer jo ikke meget ud her. Ville jo ha vøret ude hele dagen hjemme men sådan er det ikke her. Vi gik ned og hentede en Lego folder om alt fra 2009.

Aftens mad og derefter dagens fælles aftensarrangement. Vi skulle gå en tur, ned og købe en is, så han fik at vide at far skulle have penge med. Selv om han ikke ville hverken gå eller have is så spiste han 3 kugler og vaffel. Det var hyggeligt nok.

Vi snakkede med mor over Skype og for sent faldt han i søvn. Der er meget der skal hænge sammen og ting tager tid. Det er et fastlagt progam der skal nåes. Jeg skal også finde rytmen så skal vi nok nå det. Vi må jo ikke stresse for ikke at trætte Jakob.

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Berit Kynde Tue, June 23, 2009 13:02:14

Hej Jakob.

Det lyder som om, du slet ikke bruger kørestolen længere. Er der rigtigt gættet? Og så bliver du altså nødt til at sende mig en lille besked om, hvornår det er, du har fødselsdag. Jeg kan ikke huske det. Jeg ønsker dig fortsat god bedring og hils din far.

Mange hilsner fra Berit