Jakob Sørensen

Jakob Sørensen

Blog om Jakob efter uheldet den 10. maj 2009

Gled ned fra 3 meter vippen i svømmehallen og ramte ned på fliserne og fik åben kranie brud.

Adressen til mig står til højre.

Se alle billeder på www.osibov.dk/js

Tirsdag 23. juni 2009 - Sant Hans

Uge 26 - 22-28 juni 09Posted by Henrik Sørensen Tue, June 23, 2009 11:57:05

Tirsdag den 23. juni 2009

Dagen startede bedre da han vågnede lidt tidligere. De var sent med dagens program så det så vi først før frokost. Vi nåede at få tøj på og morgenmad i god tid.

Jakob startede med skole. Lavede nogle opgaver hvor han skulle finde fejl og nogle opgave med tusch. Han byggede også lego. (Her imens fik far løbet 6-7 km )

Neuropsykologen lavede flere test. I dag hvor han skulle genfortælle en historie med det samme efter at hun havde læst den. Det gik fint synes jeg ( Jeg kan ikke sådan) Så lavede han labyrinter, flere hvor de blev større. Der blev taget tid på dem. Andre opgaver hvor han skulle følge tal og bogstaver, 1 til 2 til 3 osv og a til b til c osv 1 til a til 2 til b osv også på tid. Den sidste havde han lidt svært ved i starten men så gik det ok. Hanhavde også en hvor han skulle huske tal. Først 2 tal så 3, 4 og 5 tal. Så gik den heller ikke længre. (Far klarede den ikke så langt. De skulle jo komme i den rigtige rækkefølge) Bagefter skulle han sige nogle tal hun læste op men han skulle sige dem bagfra. (Igen klarede far den dårligere. Jeg sagde dem jo bare inde i hovedet for mig selv) Hun siger flere gange han klarede det fint og han skrev pænt synes hun.

Nu er der hvil før frokost og der kommer besøg over frokost og ved 15 tiden også.

Bjørn fra klassen kom med hele familien. De havde Lego med til Jakob. Bjørn havde fået en magen til Jakobs og ville gerne have samlet den samtidigt med at Jakob. Men Jakob ville jo også gerne vise lidt rundt og så det fik han lov til. Træningsrum, sansehaven og afdelingens fællesrum. I sansehaven kørte de med fuld fart rundt på mooncars. De hyggede sig rigtigt fint. De spillede også bold på Jakobs værelse men de blev dysset lidt ned da der var andre der måske ville have ro. De var her 1½ time.

Nu har han ligget ca 30 min på sengen. Ingen aktivitet fra personalet om at han skal lave noget. Nu er han gået i gang med at samle Lego bilen fra Bjørn.

Majken og Nicolas havde flere overraskelser med. En af de rigtig gode var at Daniel var med. En anden var at hun havde en stor Lego Star Wars ting med. Den var han klar til at samle med det samme. Men han skal lige være færdig med det han er i gang med først. De spillede først bold herinde og senere også ude i haven. De kørte på mooncar og var i motionscenteret. Nu fandt vi det. Man skal lige finde rundt. De knoklede alle 3 på løbebånd motionscykler og romaskinen. De fik varmen. De hyggede sig rigtig godt. Som da Bjørn var der er der noget børn og klassekammerater kan som vi voksne ikke kan levere på samme måde.

Nu skal vi se om vi skal have lidt at spise. De griller over ved villaen og der er der også bål lidt senere. Skumfiduser og marie kiks er der også.

De havde købt ind til at grille. Pølser og koteletter salat og kartoffelsalat. Så vi var ovre at spise i villaen. Et par øl og sodavand til. Der var et lille bål også. Dette var et pårørende arrangement med en fra personalet. Pigerne(indlagte) havde lavet snobrøds dej. Vi sad og snakkede. Fik lidt at vide om hvorfor vi var her. Hvad ens børn fejlede. Det var rigtigt hyggeligt. Det er rart at det ikke kun går op i ”hospital”. Rart at få et voksen kendskab til hinanden. Man støder jo på hinanden mange gange i løbet af dagen. Det var dejligt at snakke og lytte til hinanden. Se de andres børn og opleve dem. De er jo stadig dejlige med deres handikaps. De syntes at vores Jakob så godt ud. Det er rart at høre.

Sent igen. Han sover desværre ikke endnu. Kl er jo 2220.

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Lenette Pedersen Tue, June 23, 2009 21:40:21

Hej med jer.

Det ser ud til at i har haft en rigtig hyggelig dag. Det var osse hvad jeg kunne forstå på Maiken. Vi er lige kommet hjem fra vores Sankt Hans bål hos Jette og Kim. Det var rasendes hyggeligt som det plejer at være.

kh

mor/Lenette