Jakob Sørensen

Jakob Sørensen

Blog om Jakob efter uheldet den 10. maj 2009

Gled ned fra 3 meter vippen i svømmehallen og ramte ned på fliserne og fik åben kranie brud.

Adressen til mig står til højre.

Se alle billeder på www.osibov.dk/js

Torsdag den 26. juni 2009

Uge 26 - 22-28 juni 09Posted by Henrik Sørensen Thu, June 25, 2009 22:48:03

Torsdag den 26. Juni 2009

Dagens program startede med Fysio. Hun ville gerne have ham på cyklen, men det ville han ikke. Vi fik ham da overtalt til at køre frem og tilbage og løfte armen for tegnet stop. Og til alt det sammen med at han stoppede og steg af cyklen uden problemer var der en ting til som han godt kunne. Han stod så på waveboardet og kørte mooncar. Han klarer det fysisket rigtig godt. Mange stadig lidt hurtighed og styrke men bevæger sig fint. Hurtighed og resten af styrken vil komme når han bliver udfordret af egne kammerater og jævn aldrene. Det er jo så ikke her oppe.

Så var det skolearbejde og puslespil og lidt gem og find lege. Han har problemer med puslespillet men klarede det da. Han kan huske hvad han laver men ikke så detaljeret. Det er anstrengende at skrive men gør det. Læser og regner når vi er sammen med det han har lært.

Jeg var ude at løbe mens han lavede skolearbejdet. Var tilbage til frokost og hans hvil.

Eftermiddagen skulle han lege med en pædagog. Mens han gjorde det var jeg med til Rehabilitering plans møde. Det er der hver 14 dag. 2. Møde mens han er her. Jeg vidste jo ikke hvad det gik ud på. De ville gerne høre hvad jeg havde set af problemer som kunne være godt at tage op i behandlingen. Jeg omtalte hans ”nej” i mange situationer hvor der normalt ikke ville være sagt nej. Er det energi eller fordi han var bange?? Jeg sagde at han jævnligt beklagede sig over ondt i øjnene og hvorfor har han det?? De ville se om han kunne komme til øjenlæge. De ville se på hvad de kunne gøre ved hans hukommelse og finde nogle arbejdsredskaber/løsninger til ham og os. Fysisk ville de fortsætte med at øve dagligdags tingene. Cykle, mooncar og lignende. De syntes at han var fint med. De kaldte ham en spurter med hensyn til hans ophold.

Da jeg var kommet tilbage var hans gæster kommet. Sofie fra klassen og hendes forældre. De havde en bog med til ham. Det var så godt at se dem hygge sig sammen. De kommer så godt ud af det sammen. De fik den samme rundvisning som andre gæster. Aktivitets rummet motionsrummet og sansehaven med mooncars. Det var hyggeligt og dejligt at snakke med Sofies mor og far. Det var jo dem der havde kørt mig til Tyskland og fulgt efter ambulancen derned over alle de samme røde lys som den. Det var super at have besøg men det har alle de andre besøg nu også været. De var her 2 timer men så begyndte Jakob at være træt. Han fik lige 20 min hvile inden maden. Da jeg ikke har billeder af dem har jeg lånt et som deres klasselære har taget. Her er det Sofie.

Dagens aftenarrangement var en tur ned i byen for at få en is. Vi var kun 3 børn med så de voksne fik også en is på afdelingens regning. Jakob ville gerne med så det var bare af sted.

Der var så en telefon besked fra Doris som var sygeplejerske på Sønderborg sygehus. Det var hende der var med herop med ambulancen. Hun ville høre hvordan han havde det. Men da personalet ikke må fortælle hende noget så fik vi hendes nummer og Lenette vil ringe til hende i morgen. Er det ikke flot at de er interesseret i hvordan Jakob har det?? Jeg synes det er rart og rigtigt flot.

Til mødet sagde de at de fra terapeuternes side ville sætte hjemendelses dagen til den 17. Juli. De havde ikke lægernes vurdering. Den kommer sikkert i næste uge. Men det er altså om 3 uger. Det kan jo altid forlænges og det sker nemlig engang imellem. Det er jo snart og lidt dejligt.

Jeg glemte at tage billeder i dag af gæsterne og egentlig også under hans fys træning. Træls.

Lige et billede af Jakob der er ved at barbere sig.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.