Jakob Sørensen

Jakob Sørensen

Blog om Jakob efter uheldet den 10. maj 2009

Gled ned fra 3 meter vippen i svømmehallen og ramte ned på fliserne og fik åben kranie brud.

Adressen til mig står til højre.

Se alle billeder på www.osibov.dk/js

Torsdag den 02. juli 2009

Uge 27 - 29 juni-05 juli 09Posted by Henrik Sørensen Thu, July 02, 2009 22:19:33

Torsdag den 02. juli 2009

Dagen i dag er gået fint. Ikke så meget og jeg tror jeg vil tage en kort tekst i dag.

Han har været med fysio 2 gange i dag selv om de sagde han ikke skule mere. Jeg tror det var pga sygdom. Han havde så skole tid plus han var i træværksted. Hvad han lavede har Jakob ikke fortalt.

Efter frokost skete der en misforståelse mellem personalet så der kom ikke nogen. Da vi så ville fortælle at vi gik ned og spillede bordtennis og billard så fandt de ud af at han ikke havde nogen fys. Jakob gik så sammen med hende i 30 min.

Jeg ville så have cyklet med ham men så kom jeg i tanke om at de gerne ville have haft mig til at se hvordan han lavede lektier. Da han ikke gad cykle så aflyste vi turen. Så jeg sendte ham ind foran TV’et i 45 min og så sad jeg i solen i mens. Derefter havde vi 45 min til spise tid. Der lavede vi lektier. Han kan sagtens finde ud af det. Han er svær at holde til opgaven. Vi fik lavet en side ved at jeg sagde lav den opgave så den osv. Han har jo stadig det som altid har været et problem. Han vil ikke lave noget som Morten og Svenja ikke har sagt han skal lave. Jeg fik ham til det selv om han forsøgte at undgå halvdelen.

Hans legekammerat Kristine og Cecilie er et stort hit. Han løber bare hen til dem nu. Ud af værelset og derhen. Det er super at se. Han snakker også til de andre der ikke har så godt et sprog. Det er den gode Jakob der er tilbage. Jeg tror at han har fået lidt mere overskud så der er energi til at snakke med dem.

Vi var så i bassinet her til aften. Vi var mange i bassinet. Kristine og Cecilie var der selvfølgelig og Amalie som bor ved siden af os. 3 forældre og to personale. Det var varmt og der blev sørget for os med koldt vand. Der var en personale der havde fået det skidt derinde tidligere på dagen.

Selv om far blev lidt sur på Jakob da han ikke ville høre efter og hele tiden snakkede så faldt han tidligt i søvn. Han har snakket med alle heroppe både voksne, personalet og indlagte så er han ikke blevet hæs. Han snakker så meget at han er svær at få til at spise. Men det er jo dejligt at han gider sidde i fælles rummet og spise sammen med de andre.

Ingen billeder i dag.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.