Jakob Sørensen

Jakob Sørensen

Blog om Jakob efter uheldet den 10. maj 2009

Gled ned fra 3 meter vippen i svømmehallen og ramte ned på fliserne og fik åben kranie brud.

Adressen til mig står til højre.

Se alle billeder på www.osibov.dk/js

Pause

September 2009Posted by Lenette Pedersen Sat, September 05, 2009 12:20:48

Og nu bliver der pause her på kanalen på ubestemt tid. Lige nu er der ikke overskud til at skrive så tit som vi gerne ville, derfor holder vi pause fra skriverierne.

Dermed ikke sagt at der ikke kommer til at ske mere her på et senere tidspunkt, men så burde alle tilmeldte jo få en mail med besked om, at der er nyheder her på siden.

Tak til alle der har læst med og tak for alle kommentarerne undervejs. Det varmer meget hos os alle at vide at det vi skriver bliver læst.

Hilsen os alle 4

Jakob, Emilie, Henrik og Lenette

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Berit Kynde Mon, September 07, 2009 10:07:40

Selv tak for god og løbende information. Det har været rigtigt godt for mig at kunne følge med på sidelinien. Jeg har tænkt meget på jer og på Jakob, og gør det stadig. Det har derfor været rart, at jeg har kunnet følge lidt med i, hvordan det gik jer, uden at jeg skulle henvende mig og "stjæle" jeres dyrebare tid og forstyrre jeres fokusering på det aller, aller vigtigste: Jakobs genoptræning og familien. Tak.